Переглядів: 2103 Час на прочитання: < 1
Рецепт дня

Євген Клопотенко підтримує українців різноманітними простими рецептами. Tomato.ua розповість детальніше про страви та поділиться рецептами від українського шеф-кухаря.

Якщо у вас удома є вівсянка, ви можете приготувати вівсяний хліб. Використати можна звичайні пластівці Геркулес.

Якщо у вас є багато рису, але просто варити його набридло, ви можете приготувати солодкий пудинг. Це можна зробити навіть у бомбосховищі за допомогою мультиварки.

Євген Клопотенко вважає, що гречка – це рятівний ген українців, і він працює. До речі, гречку навіть не треба варити. Вона продається вже готовою, просто засушеною. Її можна приготувати, навіть коли немає доступу до плити. Ділимося рецептом:

Звісно, шеф-кухар не змін не поділитися рецептом паляниці. Це страва лише для тих, хто може вимовити правильно її назву. Наразі паляниця – наш сильний комфорт і спосіб для визначення ворога. Цей рецепт підходить для тих, кому не вдалося знайти хліб у магазині. Він спрощений, без дріжджів, з 4-х інгредієнтів.

Євген Клопотенко також поділився з друзями з інших країн рецептом борщу – найпопулярнішої української традиційної страви.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!

Michelin припинив роботу в росії

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все Показати все

Читати статті про Рецепт дня

Показати все