Переглядів: 1644 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Редакція Tomato.ua продовжує огляд варіантів святкування Нового року з колегами у столиці. Заклади пропонують влаштувати гучний банкет, тематичну вечірку чи затишний камерний захід. Tomato.ua створив другу частину добірки Ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві. У статті пропозиції від Dediko, Гірський струмок, OTDOHNULI family restaurants, AlexGut Grill, Одеса-мама.

Dediko

Dediko – затишний ресторан грузинської кухні з атмосферою, як удома. Двоповерховий заклад пропонує для новорічного корпоративу чотири зали та теплу терасу, яка працює увесь рік. У ресторані є кальянна зона, де можна насолодитися ароматними кальянами.

Спеціальна пропозиція для банкетів від Dediko – «Матусине застілля». У святкове меню зібрали найкращі страви та додали безлімітний алкоголь для душевного відпочинку. Пропозиція діє у трьох варіаціях.

Перша – 900 гривень на одного гостя та вихід страв на одну персону – 1200 г. Друга – 1100 гривень та вихід страв 1350 г на одного гостя. Третя – 1300 грн та вихід страв 1500 г на 1 особу. У меню – холодні закуски, салати, домашня випічка та хінкалі, основні страви, соуси та хліб, напої, безлімітний алкоголь (вино, чача та домашні настоянки).

Все, що вам потрібно зробити – обрати один з варіантів меню, вказати дату та кількість гостей і забронювати новорічний бенкет. Пропозиція діє в ресторані при замовленні від 10 персон.

Гірський струмок

Гірський струмок – ідеальне місце для новорічного корпоративу. Це заміська резиденція, де можна весело відгуляти Новий рік із колегами. Родзинка закладу – казкова мальовнича територія, яка створена для інстаграмних фото.

Ресторан пропонує різноманітні страви європейської та української кухні. У банкетному меню – канапе, холодні та гарячі закуски, основні страви, салати мучні вироби та багато іншого. Уваги варте м’ясо з мангалу – неодмінно його спробуйте.

Гірський струмок пропонує різноманітні зали на вибір. Вони розраховані на 30-80 гостей. За бажанням ви можете зняти всю резиденцію на добу. Після закінчення святкування вам не доведеться поспішати та їхати додому. Ви можете залишитися на ніч у затишних і комфортних апартаментах. У ВІП-апартаментах є місце для 25 осіб.

Вартість святкування новорічного корпоративу в резиденції – від 900 гривень з особи. Встигніть забронювати зручну дату та зал.

OTDOHNULI family restaurants

OTDOHNULI family restaurants – затишний ресторан, який розташувався на березі озера Тельбін. Команда професіоналів з великим досвідом і вмінням запрошує на новорічні корпоративи. Для святкування пропонують великі банкетні зали до 90 осіб, окремі сучасні зали до 40 персон і маленькі теплі альтанки в саду до 10 гостей.

У меню представлені різноманітні страви грузинської та європейської кухні. Алкогольні та безалкогольні напої без cork fee – це допоможе зекономити бюджет. На вас і ваших колег чекає високе сервісне обслуговування та індивідуальний підхід.

OTDOHNULI family restaurants допоможе з організацією банкету чи тематичної вечірки. Додаткові послуги – веселі ведучі, музичний супровід (інструментальні гурти, живий вокал, Dj сети), святкове оформлення залів.

У сучасних гарних локаціях ви зможете зробити фото з колегами напам’ять. Вартість святкування у закладі – від 600 гривень з особи.

AlexGut Grill

AlexGut Grill – затишне стильне місце, яке чудово підходить для новорічного корпоративу. Заклад пропонує для святкування основний зал і теплу терасу. У ресторані можуть розміститися до 50 гостей. Є можливість закриття закладу для вашого свята. Це зручно пропозиція для великої компанії.

У меню AlexGut Grill – широкий асортимент ароматного м’яса на грилі, різноманітні гарячі страви та закуски, приготовані за авторськими рецептами, великий вибір розливного пива, вина та міцного алкоголю. На відкритому вогні готують м’ясо курки (175 грн/240 г), м’ясо індички (195 грн/240 г), м’ясо свинини (185 грн/240 г).

У ресторані є мікрофон, який ви та ваші колеги можуть використовувати для привітань. Також є можливість підключення караоке за додаткову вартість. Це створить радісний настрій і допоможе влаштувати яскраву вечірку.

Вартість новорічного корпоративу в закладі – від 1000 гривень з людини. Можлива послуга Сork Fee.

Одеса-мама

Одеса-мама – атмосферне місце для тих, хто хоче згадати шумні вихідні на чорноморському побережжі. Тут можна розділити з колегами на корпоративі кілограм цаци, устриці, креветки та багато іншого. В основі меню – страви з риби та свіжих морепродуктів.

Гончарова Марія, керуюча мережі ресторанів, говорить: «Ми хочемо, аби відвідувачі розуміли, що Одеса-мама – це не просто ресторан з одеськими анекдотами, які будуються на стереотипах. Це сучасний столичний проєкт з одеським характером».

В Одеса-мама на Арсенальній 3 зали, усі розташовані на першому поверсі. Великі вікна, вінтажна архітектура та велика кількість квітів створюють чудову атмосферу для свята. Зал при вході вміщує 30 гостей, у другому залі комфортно можуть розміститися до 80 осіб. У ресторані також є окремий новий зал, де можна влаштувати банкет на 45 гостей.

Для проведення новорічного корпоративу пропонують знижку 10% на меню. Середній чек на гостя – 750 грн. Також діє Cork fee.

Ви вже обрали своє ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві?

Ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все