Уже час подумати про те, де відсвяткувати Новий рік із колегами. Столичні заклади допоможуть організувати яскравий, веселий і незабутній захід. Tomato.ua розповість про ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві. У добірці Gastrohome, Perets, Смородина, Petrus-ь, Heaven Club, Хачапурі та вино.
Gastrohome
Gastrohome – ідеальне місце для новорічного корпоративу. Це сучасний ресторан м’яса та вина, у якому поєдналися любов до гастрономії, гостей і деталей. Це органічний симбіоз європейської кухні та зручної затишної локації для свята.
Двоповерховий ресторан має 4 зали та всесезонну терасу, що дозволяє розмістити від 10 до 40 гостей. Кожного дня з 14:00 на терасі можна замовити кальян – це допоможе вам і вашим колегам розслабитися та створить приємну атмосферу.
Gastrohome пропонує різноманітній вибір страв. У меню ви знайдете все: від цікавих салатів і закусок до страв з риби, м’яса та морепродуктів. Цікаві позиції – Ніжне філе індички з диким рисом, Молочна телятина на кістці, Гомілка телятини на пюре з гарбуза. Під час святкування ви можете скуштувати ароматний і соковитий яловичий стейк Рібай з ідеальною прожаркою медіум, Хачапурі по-аджарськи з м’якого, пухкого та гарячого тіста з сиром, яке готують у дров’яній печі з любов’ю, та багато іншого.
Вартість новорічного корпоративу в закладі – від 800 грн з особи. Для святкування зал закриють спеціально для вас.
Perets
Perets – сучасний м’ясний ресторан, який знаходиться на Оболоні. У закладі є чотири зали, у кожному з яких можна влаштувати грандіозний новорічний корпоратив. На окрему увагу заслуговують караоке зал і тераса.
Караоке – чудовий варіант для тих, хто любить співати. Та навіть, якщо ви впевнені, що спів – це точно не про вас, під час святкування усе може змінитися. Кожного дня з 14:00 можна замовити кальян-меню.
У меню Perets поєдналися традиційні рецепти улюблених страв і гастрономічні тренди, які вразять будь-якого гурмана. Рекомендуємо скуштувати страви з сезонного меню, бургери та піцу, стейки та м’ясо на мангалі. Яскраві позиції меню – Спагеті «Al Nero di sepia» з морепродуктами та Серця індички з запеченим бататом та томатним соусом.
Вартість новорічного корпоративу у закладі – 800-900 грн з людини. Одна з переваг святкування – можливість закриття залу під захід.
Смородина
Смородина – м’ясний ресторан, який знаходиться на Русанівській набережній. Одна з особливостей закладу – розташування у парку. Це допоможе вам і вашим колегам відволіктися від робочих буднів, розслабитися та насолодитися святом. Світлий інтер’єр двоповерхового закладу з двома залами, терасами та великими панорамними вікнами допоможе створити теплу атмосферу на новорічному корпоративі.
Особливої уваги заслуговує окремий зал з караоке – тут можна наспіватися досхочу та навіть влаштувати справжню вечірку. Ресторан допоможе з організацією будь-якого свята для 15-80 гостей. Кожного дня з 14:00 можна замовити кальян з різноманітними смаками.
Смородина пропонує велике меню з найпопулярнішими стравами різних кухонь світу на будь-який смак. Ви можете замовити холодні та гарячі закуски, салати, різноманітні страви з м’яса, приготовані на мангалі, карпачо і тартари, піцу, пасту, равіолі та фірмові десерти.
Рекомендуємо скуштувати Шашлик на мангалі у фірмовому маринаді, Салат з грушею та Горгонзолою та Щічки у винно-імбирному соусі із запеченим гарбузом. Вартість святкування у закладі – від 750 грн з особи. Якщо ви бажаєте усамітнитися зі своєю командою, заклад закриє зал для вашого корпоративу.
Petrus-ь
Petrus-ь – легендарний ресторан української кухні в Києві. Заклад знаходиться у самому центрі столиці, навпроти Палацу Спорту. Це чудове місце, яке стало втіленням кращих кулінарних традицій і справжньої української гостинності.
Для святкування корпоративу пропонують п’ять залів із затишним аутентичним дизайном. На вас і ваших колег чекає приємна атмосфера та незабутні враження.
У меню Petrus-ь представлена велика кількість різноманітних українських страв, а також страви європейської кухні. Бестселери, які підкорять ваші серця, — деруни, пельмені, голубці, борщ з пампушками, стейки, медальойни з телятини BBQ, соління, свиняча рулька, домашнє сало.
Рекомендуємо скуштувати Фірмову котлету та Телячий язик з соусом Теріякі. Також неодімнно спробуйте вареники – у ресторані їх аж 14 видів. Вартість святкування корпоративу в закладі – від 650 гривень з персони. Приємний бонус від ресторану – можливість закриття залу під індивідуальне свято.
Heaven Club
Heaven Club – простір, у якому немає часу і обмежень для ваших бажань. Це стильне місце для новорічного корпоративу. Тут можна влаштувати затишні посиденьки або незабутню драйвову вечірку.
Heaven Club розташувався у самому центрі Києва. У закладі можна насолодитися цікавими стравами, авторськими коктейлями та димним кальяном. У меню представлені різноманітні страви: хумус з креветками і бургер з телятиною, мексиканська кесаділья та італійська паста, тар тар з телятини та севіче з лосося.
Гостям також пропонують страви в хоспері і на грилі: мармурові стейки, рибу, м’ясо. Рекомендуємо скуштувати фірмові свинячі і телячі реберця BBQ – ідеальний варіант для великої компанії. На десерт варто замовити пудинг з Чіа або ніжний чізкейк.
Ви можете орендувати платформу площею 450 кв. метрів для івенту будь-якого формату. Локація вміщує до 300 осіб. Компанія пропонує цілий спектр послуг: від технічного оснащення (світло, звук, проєктори) до організаційного супроводження. Вартість святкування – від 1000 грн з людини.
Хачапурі та вино
Хачапурі та вино – мережа ресторанів грузинської кухні в Києві. Перший заклад відкрився понад 2 роки тому, зараз їх уже дев’ять. Ресторан пронизаний атмосферою затишку, тепла та грузинською привітністю. Тут ви зможете розслабитися, насолодитися святом і відчути себе як вдома.
У меню представлені різноманітні основні страви, сети для великих компаній, страви, приготовані на мангалі. Ви можете скуштувати ніжну телятину, соковиту баранину та телятину, страви з овочів, птиці та риба.
Візитна картка Хачапурі та вино – хінкалі та хачапурі, приготовані за традиційними рецептами. У меню зібраний весь грузинський колорит: чкмерулі, чашашулі, долма, сациві та багато іншого.
Ідеальні страви для новорічного корпоративу, які можна розділити з колегами, – М’ясний мангал (800 грн), Хінкалі (220 грн/6 шт) та Хачапурі-рол (525 грн).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!