Переглядів: 2220 Час на прочитання: 3 хв
Топ-5 Львов

Пропозиції ресторанів до 8 березня у Львові доволі привабливі. Заклади влаштовують вечірки, романтичні вечері, пригощають напоями та смаколиками. Tomato.ua знає, де відмітити свято весни. У підбірці Sushi Katana, Галицька корона, Древній Град, Валентино, YOKI.

Sushi Katana

Sushi Katana – сучасний заклад, який спеціалізується на східній кухні. Це нова школа суші з нетрадиційними поєднаннями смаків окремих складників. У суші-барі готують сети на будь-який смак: рибні, м’ясні, для вегетаріанців. Можна спробувати гарячі та холодні роли. До 8 березня Sushi Katana готує спеціальній акційний сет. Шукайте його на сайті https://katana.lviv.ua/

Одна з найпопулярніших позицій меню – сет ДайVinchik (445 грн/1100 г), який стане чудовим варіантом для жіночого колективу. Якщо ви святкуєте 8 березня зі своєю половинкою, рекомендуємо спробувати сет Сакура за акційною ціною (440 грн/1200 г). Будь-яку страву можна замовити з доставкою. У межах міста від 200 грн доставка безкоштовна.

Галицька корона

Ресторан Галицька корона розташований на території однойменного готельно-відпочинкового комплексу. Ви можете замовити столик чи орендувати одну із зал для проведення заходу (Камінниа, Модерн, Коронна, Лицарська, Українська, Винна). У меню представлені страви української та європейської кухні, широка винна карта.

У неділю 7 березня ресторан Галицька корона влаштовує справжню дівчачу вечірку. Кожну відвідувачку зустрінуть п’янким компліментом. Увесь вечір гратимуть запальні хіти від DJ TOM. А о 23:00 до відвідувачів приєднається спеціальний гість із запальними танцями. На території ресторану буде обладнано фотозону для яскравих фотографій. Початок о 21:00. Вхід – 100 грн.

Древній Град

Заміський ресторан Древній Град поєднав у собі вишукану кухню з автентичними рецептами та унікальний дизайн. Заклад запрошує на романтичну вечерю у Свято весни. На вас чекає насичена шоу-програма. 8 березня з 18:00 до 22:00 для відвідувачів звучатиме музика саксофону від «Premium band». А потім вони естафета перейде до запальних музик.

На вас чекає унікальна подача, авторське меню та великий вибір страв з дичини. Рекомендуємо спробувати стейк з лосося (145 грн/100 г), фірмовий салат Древній Град (150 грн) та медальйони з телятиною (265 грн). Ресторан Древній Град потішить компліментом кожну жінку, яка завітає на свято.

Валентино

Ресторан Валентино запрошує на святкування міжнародного жіночого дня 8 березня 2021. У закладі на вас чекає чарівна весняна атмосфера. У програмі – виступ чарівного гурту ресторану Mari-Mishel з живим концертом. Музиканти зіграють популярні романтичні композиції.

Ви можете спробувати страви з меню Валентино. Рекомендуємо замовити французький рибний суп з загадковою назвою Буйабес (320 грн) в авторській інтерпретації. Також варто спробувати Мікс салатів з філе качки-гриль, карамелізованим яблуком під соусом бальзаміко (175 грн) і тар-тар з норвезького лосося, який подається з тигровими креветками (360 грн). Столик рекомендують бронювати завчасно.

YOKI

YOKI – ресторан азійської кухні. У меню представлені холодні та запечені роли, локшина WOK, макі, десерти. Особливість закладу – відрита кухня. В інтер’єрі присутні особливі елементи, які мають свою історію.

YOKI запрошує на Бал Квітів у 8-ий день весни. На вас чекає багато ніжності, коктейлів і незабутніх вражень. У програмі – гра на ханку від Антон Стрілець. Після його найніжнішої музики, яка влучить у саме сердечко, — запальні танці під Dj Repa. Усі гості будуть пити ігристе, багато посміхатися та фотографуватися. Рекомендуємо завчасно бронювати столик. Вхід вільний.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Доставка страв на компанію у Львові: де замовити?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все