Переглядів: 1142 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві, щоб провести вікенд 3 – 6 серпня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Мацоні, Garage Kyiv, Бelkin, Тераса Воздвиженський, Пасаж, Курені.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 3 – 6 серпня

Четвер, 3 серпня

У четвер о 14:00 кафе-сироварня Мацоні влаштовує для маленьких гостей кулінарний майстер-клас. Цього разу юні кухарі приготують вареники з вишнею. Вартість участі: 200 грн. У вартість входить приготування страви, напій і диплом. 

о 18:30 Garage Kyiv влаштовує винну дегустацію наосліп «Chardo-battle. Бургундія vs Жура». Цього разу це буде змагання Шардоне з Бургундії та Жури. Будуть представлені врівноважені пари сильних суперників від кращих представників регіонів, від зірок та зірочок. Пробуємо парами, вгадуємо – відкриваємо, дивуємось та слухаємо розповідь про вино, місцевість та людей, що його створили. Кворум – 6 учасників = 3 пари вин, 8-10 учасників – 4 пари. Вартість участі 2000 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. Гастрономічний супровід можна буде замовити на місці за бажанням. 

П’ятниця, 4 серпня

У п’ятницю о 18:30 ресторан Бelkin влаштовує фуд пейрінг. Сполучаючи мистецтво виноробів бренду Biologist із кулінарними шедеврами від шеф-кухаря Дениса Кисельова, будемо створювати справжню синергію смаків. Вартість участі: 1000 грн.

Тераса Воздвиженський о 19:00 влаштовують шефську вечерю у чотири руки «Ліси та річки Київщини». Два видатних шеф-кухарі, Костянтин Куделя з ресторану Тераса та Андрій Корольчук з ресторану Мі6, змагатимуться у створенні найсмачніших страв з локальних продуктів Київщини. 

Меню вечері:

  • Хліб (цибулевий, житній, на пиві);
  • Домашнє масло з золою з печі;
  • Печений перець з томленим судаком;
  • Тарама з ікри судака та домашнього йогурту;
  • Мачанка зі сметани та кропу з томленим часником;
  • Сардини з лимонним вершковим маслом та бріошем;
  • Коржик з телятиною, кремом з баклажану, пудра з петрушки та лисичок;
  • Томлений гратен з селери з еспумою з лисичок з аспарагусом;
  • Рибник з соусом томлених раків та комбучі;
  • Гусь запечений до карамельної скоринки з молодою картоплею з чорносливом та грушевим чатні;
  • Молозиво з ягодою, паленою меренгою та морозивом зі сметани;
  • Домашній пиріг з червоною та чорною смородиною та заварним кремом на основі фермерського молока

Вартість: уточнюйте у менеджера. Кількість місць обмежена.

Субота, 5 серпня

У суботу Пасаж о 19:00 влаштовує концерт гурту Семена Band. Семена Band – гурт, заснований автором і виконавцем Сергієм Семеною, справжнім Героєм, патріотом, правдолюбом і безкінечно талановитим, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю від російських загарбників. Збираємо разом з БО «БФ «Голос Перемоги» на 2 тепловізійних прилади Cyclops 325. Вартість квитків: донат «на каску».

Неділя, 6 серпня

У неділю о 19:00 Курені влаштовують великий живий концерт гурту С.К.А.Й. Гурт СКАЙ було засновано в 2001 році Олегом Собчуком в м.Тернопіль. За досить короткий час колектив став досить відомим у рідному місті та на Західній Україні в цілому, і встиг засвітитися на таких відомих в той час фестивалях як Червона Рута, Перлини сезону, Таврійські ігри.

Перед гуртом Скай виступить Enleo – молодий представник українського шоу-бізу, відомий як Микита Леонтьєв. Його пісні зараз тримаються у топ-3 на цифрових платформах. Крім того, Enleo є актором Маріупольського театру, грає у виставі під назвою «Обличчя кольору війни» та активно займається волонтерською діяльністю.

На цьому концерті збираємо на дрон DJI Mavic 3 для Добровольчого Чеченського батальону імені Шейха Мансура. Вартість квитків: від 300 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все