Ще не вирішили, як провести ці спекотні літні вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 10 – 13 серпня. Більш детально розповідаємо про Barman Dictat, Montecchi Capuleti, TRÈs french gastrobar, Глек, Gastro Укриття, Бістро Пекаря.
Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.
Куди піти у Києві 10 – 13 серпня
Четвер, 10 серпня
У четвер о 19:00 Barman Dictat влаштовує міцну дегустацію з Тімуром Дорофеєвим. Гості скуштують на івенті 5 ромів:
- Teeda 5 yo, 40%;
- Rammstein, 40%;
- Uruapan Charanda Pure Single Agricola, 46%;
- Charanda Sol Tarasco Hongos Anejo, 40%;
- Pusser’s Rum Gunpowder Spiced, 54,5%.
Вартість участі: 1000 грн. До вартості входить: дегустація п’яти зразків рому, презентація і конферанс від Тімура Дорофеєва, мінімальні закуски (грисині, сухарики), один коктейль.
Ресторан Montecchi Capuleti о 19:00 запрошує на святкування свого Дня народження. На гостей чекають безпрограшна лотерея, келихи прохолодних коктейлів та компліменти. Драйвову музичну атмосферу створюватиме AMMA KRMA. Радимо скуштувати салат із креветками, руколою, авокадо, кіноа, томатами чері та пармезаном (377 грн). І запечений баклажан з курячим філе та блю чіз соусом (376 грн).
П’ятниця, 11 серпня
У п’ятницю о 18:00 TRÈs french gastrobar презентує нове меню найвіддаленішого регіону Франції – Корсики. Здійсніть віртуальну подорож на чарівний острів, де аромати Франції та Італії об’єднуються в гастрономічній гармонії. Корсика – це непередбачуваний симбіоз двох великих кухонь, який відчувається в кожній страві:
- паста з морепродуктами та лікером Pastis,
- салат з креветками Гамбас та персиками,
- тунець з бататом,
- корсиканські м’ясні Шаркутері
- та багато інших страв, приготованих за автентичними регіональними рецептами корсиканських кухарів.
Вартість: уточнюйте у менеджера.
Субота, 12 серпня
У суботу о 16:30 ресторан Глек разом з Improve Life влаштовує українську вечірку. На гостей чекає:
- welcome drink (біле/червоне вино, вода);
- наливка та смаколики;
- ігри в покер для новачків і професіоналів на подарунок (без грошей);
- ток-шоу від ведучого;
- розіграш призів від партнерів;
- подарунок гостю в найкращому українському вбранні;
- фотозвіт від професійного фотографа.
Вартість квитка: 600 грн.
Ресторан Gastro Укриття о 18:00 влаштовує ексклюзивний гастрономічний вечір з шеф-кухарем Дмитром Сапроновим. До кожної страви сомельє GoodWine підібрав особливий напій.
Меню вечора:
- Амісбуш з норвезького оселедця
Доповнення: Brut Nature Vintage; Naveran;
- Рибний «меланж» з ванільним та вершковим соусом
Доповнення :Gewurztraminer; Spy Valley;
- Риба меч з шафрановим соусом
Доповнення: Pinot Noir; Johnson Estate;
- Мілфей з ягодами
Доповнення: Urziger Wurzgarten Riesling Kabinett.
Вартість участі: 1000 грн.
Неділя, 13 серпня
У неділю Бістро Пекаря з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний SEAFOOD BRUNCH.
Цього разу у меню:
- Prosecco;
- Aperol Spritz;
- Устриці;
- Оливки, запечені з фетою та песто;
- Фокача з печі та на грилі, грісіні, крем-сир з лососем;
- Зелений салат;
- Мідії у вині;
- Спаржа з пекоріно;
- Гострий томатний суп з креветкою;
- Крокети з креветки та судака;
- Каннолі з морепродуктами;
- Креветки панко;
- Чилійський океанічний кінг кліп Fish & Chips;
- Грильято з тигрових та аргентинських креветок.
Вартість безлімітного меню: 1750 грн, дітям з 7 років — 500 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
І ще..
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!