Переглядів: 954 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, куди піти у Києві 4 – 7 травня? Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці у перші вихідні травня. Обирайте  – стендап, винна дегустація,  концерти, еногастрономічна вечеря. У цій добірці розповідаємо про Пасаж, Garage Kyiv, 32JazzClub, Docker Pub, Остання Барикада.     

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 4 – 7 травня

Четвер, 4 травня

У четвер о 18:30 Пасаж тут розпочинають творчий тиждень з Гарнізонного Стендапу. На сцені виступить Олександр Качура. Бадьорий комік, який довгий час прожив у Китаї та тривалий час виступав англійською мовою у клубах Гонконгу. У Києві він вже більше двох років виступає в Підпільному Стендапі. Має великий сценічний досвід. Вхід за донат (будь-яка купюра).

П’ятниця, 5 травня

У п’ятницю о 18:30 Garage Kyiv влаштовує винну дегустацію «Гренаш чорний, Гренаш білий…». Ця дегустація має на меті одночасно об’єднати чорний з білим, різні країни та зрозуміти не тільки кольорові відмінності, а ще й органолептичні, структурні та терруарні. На гостей чекають зразки від справжніх майстрів, філософів та митців. Типових та не дуже, елегантних та потужних, свіжих та майже десертних в ароматі. Винна карта вечора:

  • Cannonau di Sardegna Barrosu 2019 Giovanni Montisci;
  • Châteauneuf-du-Pape Blanc 2021 Château de Vaudieu;
  • Côtes du Rhône La Sagesse 2018 Domaine Gramenon;
  • Frontonio Garnacha Blanca 2018 Bodegas Frontonio;
  • Veraton Garnacha 2012 Bodegas Alto Moncayo;
  • Fugazi Grenache 2022 Ochota Barrels;
  • Las Uvas de la Ira 2018 Daniel Landi;
  • Tattouine Rouge 2021 Matassa.

Кворум – 6 учасників = 6 вин. Вартість участі: 1800 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. 

О 19:00 32JazzClub влаштовує виступ Carlo Muscat Quartet. Карло Мускат — мальтійський саксофоніст, який проживає в Києві та виступав із низкою концертів у Європі, зокрема в Парижі, Лондоні, Стамбулі, Мілані, Берліні та Роттердамі. Зараз він має п’ять альбомів під своїм ім’ям як лідера, і планує випуск шостого альбому у 2023 році. Він описує свою музичну подорож як безперервний і експресивний процес, що дозволяє свободу інтерпретації. Вартість квитків: 600 грн.

Субота, 6 травня

У суботу о 19:00 завітайте до Docker Pub. Тут влаштовують триб’ют-концерт головного арт-рокового гурту в історії – QUEEN від гурту Rock You. На гостей чекає справжня буря емоцій та живе виконання відомих хітів –  Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are the Champions, Somebody to Love та інші. Вартість квитків: 150 – 200 грн.

Неділя, 7 травня

У неділю о 15:00 Остання Барикада влаштовує еногастрономічну вечерю. Ігор Петренко, засновник виноробні  Biologist, познайомить гостей з  українськими винами, а шеф-кухар приготує до кожного келиха ідеальну гастрономічну пару. 

У меню вечора:

  • устриця з помідоровим розсолом + ігристе сухе біле Першотвір Біодинаміка;
  • салат з поліським шовдарем та грушею + шардоне Crisp;
  • намазка зі шпинатом і грибами + розе бренд Crisp;
  • качина грудка з витриманим сиром + піно нуар.

Вартість участі: 696 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все