Здавалось, тільки відгуляли довгі вихідні, і тут знову вікенд. Tomato.ua знає, куди піти у Києві 7– 9 травня, щоб провести ці дні смачно. У цій підбірці розповідаємо про пропозиції в Барсук, Царське село, Букет Cotelette, Євразія.
Куди піти у Києві 7 – 9 травня
П’ятниця, 7 травня
У п’ятницю ресторан Барсук на Бессарабці запрошує на офіційне відкриття з живою музикою зі Streetlights Band та інструментальними кавер-версіями улюблених хітів. Усіх гостей протягом дня будуть пригощати устрицями з лимоном і келихом ігристого. У меню обирайте теплий салат з лососем, тигровими креветками та мідіями (198 грн). І вершкове різото з беконом, в’яленими томатами та трюфельною олією (169 грн). На десерт візьміть чизкейк Нью-Йорк (99 грн).
Субота, 8 травня
На цих вихідних завітайте до ресторану національної кухні Царське село. 8 травня гостей зустрічатимуть справжніми українськими традиціями з шаблею та горілкою. Увесь день тут будуть проходити розважальні заходи та майстер-класи: творчий з соломоплетіння та кулінарний з приготування солодких вареників. Скуштуйте у ресторані зелений борщ з куркою, яйцем та сметаною (170 грн) і домашню парову курячу котлету з гарбузово-морквяним пюре (260 грн). Обов’язково візьміть фірмові деруни зі сметаною (124 грн).
Ресторан Букет Cotelette о 18:00 запрошує на гриль-вечірку зі смаженим м’ясом, вибуховими коктейлями та живою музикою. У меню вечора: салат Панцанелла, чіабата, куряче філе на грилі, ошийок, картопля з прованськими травами, запечені овочі та безлімітний освіжаючий пунш. Вартість участі: 550 грн. Кількість місць обмежена.
Неділя, 9 травня
У неділю об 11:00 ресторан Євразія влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Юні кухарі будуть готувати рол Торі піца. Кожен учасник отримує напій і аквагрим у подарунок. Вартість майстер-класу: 100 грн.
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.