Переглядів: 1036 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Навіть незважаючи на похмурі дні цей вікенд у столиці можна провести смачно і захоплююче. Куди піти у Києві 8 – 10 жовтня? Tomato.ua ділиться цікавими ідеями. Розповідаємо про Евразия, Вино і здоров’я, Tbiliso, Прага, Mamamia!.

Куди піти у Києві 8 – 10 жовтня

П’ятниця, 8 жовтня

Почніть вихідні у п’ятницю у Вино і здоров’я. Тут о 19:00 почнеться винна дегустація. Спробуємо такі вина: Мадера (Серсіаль 100%) 1999, Каберне Совіньйон по білому 2017, Каберне Совіньйон по рожевому 2017, Каберне Совіньйон по червоному 2014, Мадера Массандра 2005, Еталіта суха (мадера) 2003, Еталіта десертна (мадера) 2003, Кагор Український 2004. Вартість участі: 1500 грн.

Ресторан Евразия о 19:00 влаштовує свято з нагоди відкриття нових залів після ремонту. У насиченій програмі вечора: шампанське та какао для наймолодших гостей; дегустація піци та ролів від шефа о 20:00; запальні DJ-сети; багато подарунків від ресторану. Радимо скуштувати салат з бататом та кіноа, авокадо, сиром фета та базиліковим соусом (125 грн) і лосося на грилі з соусом Том ям (370 грн).

Субота, 9 жовтня

У суботу завітайте до ресторану Tbiliso святкувати Тбілісобу — тиждень, присвячений збору врожаю та місту Тбілісі. Тут о 19:00 на шанування свята влаштовують вечір живої музики. Музикальний настрій створює запальний грузинський гурт Dudu Band. На вечерю скуштуйте страви зі святкового меню: тарілку сирів з виноградом (195 грн), салат з куркою-гриль, виноградом та сулугуні (145 грн), телячі щічки з пюре із батату, виноградом та зернами гранату (285 грн).

Неділя, 10 жовтня

Проведіть останній вихідний з родиною у ресторані Прага. Тут о 12:00 влаштовують традиційний осінній ярмарок з фуд-кортом, виставкою українських виробників та лаунж-зоною. Алея митців з роботами українських художників та скульпторів – справжнє натхнення. Для маленьких відвідувачів підготували майстер-класи, батут та солодку вату. Також на гостей чекають яскраві фотозони, DJ-сет, виступи українських гуртів та запальні танці. Вартість: уточнюйте у менеджера.

А о 17:00 ресторан Mamamia! святкуватиме свій 19 день народження. У насиченій розважальній програмі: вікторина й конкурси для дорослих; аніматори, ігри й подарунки для дітей; майстер-клас з приготування лимонаду; шоу ілюзій та паперове золоте шоу; жива музика. А також на гостей чекають святкові фотозони, шампанське й торт. Вартість: уточнюйте у менеджера.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Подорож до Італії та €1000: хто став переможцем на конкурсі коктейлів Negroni Awards

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все