На Русанівській Набережній у Києві гостей зустрічає один з ресторанів мережі «Tbiliso».
Просторий зал закладу оформлений у сучасному стилі з елементами східного колориту - теплі пісочні відтінки, меблі та оздоблення зі світлих порід дерев, жива зелень, абажури, панорамні вікна і затишні їдальні.
Основу меню ресторану складають традиційні страви грузинської кулінарії. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, супи, салати, хачапурі, хінкалі, основні страви, гарніри, соуси, десерти й солод...
На Русанівській Набережній у Києві гостей зустрічає один з ресторанів мережі «Tbiliso».
Просторий зал закладу оформлений у сучасному стилі з елементами східного колориту - теплі пісочні відтінки, меблі та оздоблення зі світлих порід дерев, жива зелень, абажури, панорамні вікна і затишні їдальні.
Основу меню ресторану складають традиційні страви грузинської кулінарії. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, супи, салати, хачапурі, хінкалі, основні страви, гарніри, соуси, десерти й солодку випічку.
Фірмовими стравами ресторану «Tbiliso» вважаються:
- курча тапака в соусі чкмерулі,
- тушкована телятина з томатами й грузинськими спеціями «Чашушулі»,
- запечена свинина «Оджахурі» з цибулею і прянощами,
- рулети з баклажанів з горіховою начинкою,
- пхалі зі шпинатом,
- смажений грузинський сулугуні,
- салат з маринованою телятиною і пікантною медово-гірчичною заправою,
- грузинський традиційний суп «Харчо» з телятиною,
- хачапурі по-аджарськи з телятиною,
- хінкалі з бараниною,
- чурчхела,
- пахлава по-грузинськи,
- домашній медово-горіховий торт.