Переглядів: 1140 Час на прочитання: 3 хв
Новости

22-23 травня 2021 року в Києві відбудеться ProCheese Awards – визначна подія, що збере в одному місці любителів сиру і справжніх майстрів сирної галузі та переверне уяву українців про сир.

В світі існує понад 300 видів сиру та більше ніж 1500 їх різновидів. Створення твердих та м’яких сирів, з пліснявою та без, молодих та витриманих, нейтральних та пікантних — це справжнє мистецтво. Так само як і в інших видах мистецтва, у сирному є творці та його поціновувачі, яких об’єднує любов до сиру.

ProCheese Awards варто відвідати, і ось чому:

1. Станьте свідком обрання українського сиру, що вперше представить Україну на світовому сирному конкурсі World Cheese Awards.

Національний конкурс ProCheese Awards — це захід нового формату для нашої країни, що надає можливість українським виробникам сиру позмагатися за право вперше представити Україну на найпрестижнішому сирному конкурсі World Cheese Awards 2021 в Іспанії.

Відвідувачі та конкурсанти, затамувавши подих, слідкуватимуть за процесом компетентного відбору кращого сиру в Україні. У кожній категорії серед локальних сирів міжнародна колегія суддів обере фіналіста за світовими критеріями відбору, а потім серед усіх сирів-фіналістів буде обрано один найкращий сир, що буде представляти Україну на події світового масштабу World Cheese Awards.

2. Відвідайте перший в Україні конкурс чизмонгерів.

Формування сирних тарілок — це велике мистецтво і у вас є можливість спостерігати, як справжні професіонали сирної справи змагаються за титул кращого чизмонгера та створюють неперевершені сирні плато для конкурсу.

3. Скористайтеся нагодою спробувати близько 300 різновидів сиру та вишукані сирні страви.

Виробники сирів приїдуть з усіх регіонів України, щоб представити на маркеті ProCheese Awards добре відомі сорти сиру і нові, які ви ніколи не пробували раніше.

4. Відвідайте майстер-класи від кулінарних експертів.

Узявши участь у кулінарних майстер-класах, ви дізнаєтесь як правильно готувати страви з різних сирів, створювати сирні плато та матимете можливість на власному досвіді переконатися, що робота з сиром — справжнє мистецтво.

5. Прокачайте себе та свій бізнес на лекціях від провідних експертів.

Якщо ви пов’язані з сиром професійно, у бізнес-зоні фестивалю виступи експертів та їх ділові поради можуть надихнути слухачів-початківців на розвиток свого крафтового сирного виробництва, а професіоналів – на цікаві ідеї популяризації власного бренду та пошуку нових шляхів до серця свого клієнта.

6. Насолодіться мистецькою арт-галереєю.

На заході буде створена справжня галерея з артами сучасних українських художників на сирну тематику, а також неперевершені роботи від українських скульпторів. Гості фестивалю зможуть не тільки насолодитися мистецтвом, а й придбати будь-який із артів на згадку про захід.

7. Відпочиньте з сім’єю та друзями.

Ваш настрій запалять спеціальні гості — Даша Коломієць, діджейка та зірка київських танцполів, та український гурт відомий усьому світові — Brunettes Shoot Blondes.

Для маленьких поціновувачів сиру тут підготували окрему дитячу зону, в якій вони зможуть весело провести час, створюючи сирні арти. До речі, для дітей до 12 років вхід вільний.

Тож завітайте на ProCheese Awards усією родиною та з друзями: насолоджуйтеся смаком кращих сирів, навчайтеся, надихайтеся та відпочивайте!

Звичайно, цей фестиваль про сир, але також і про людей, які віддані своїй справі й вдосконалюють майстерність, прагнуть довести вироблені сири до найвищої якості, бо справжня їх мета — це закохувати людей у сир і навчити відчувати всю його смакову гаму.

Якщо ви готові сказати світові CHEESE, завітайте на ProCheese Awards!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все