Переглядів: 4075 Час на прочитання: 2 хв
Новости

«Спільно | твоя підтримка поруч» — спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ініціативи з покращення культури харчування Cult Food відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який розпочали за підтримки Міністерства освіти України. У його рамках діти зможуть психологічно відновлюватися під час кулінарних майстер-класів. Tomato.ua розповість детальніше про благодійну ініціативу.

Професійні кухарі проводитимуть різноманітні цікаві майстер-класи для дітей і батьків разом із кваліфікованими психологами. Спільне приготування здорової їжі допоможе дітям відновити відчуття психологічного комфорту та зменшити рівень тривожності.

У рамках медіа компонента проєкту діти та їхні батьки отримають поради від команди психологів та нутриціологів. Кваліфіковані спеціалісти розповідатимуть про те, як психологічно стабілізувати себе та дитину, як сформувати здорові харчові звички у приготуванні та споживанні їжі. А шеф-кухар Євген Клопотенко поділиться порадами, як батькам і дітям підтримувати один одного через приготування їжі.

Майстер-класи проводитимуть у семи областях України, а саме — там, де зосереджена велика кількість переміщених сімей: Львівській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській. Дитячі заходи проходитимуть до кінця листопада 2-3 рази на тиждень. Загалом завдяки проєкту понад 5 тисяч українських дітей отримають психосоціальну допомогу.

Якщо у вас є така можливість, регулярно робіть донати для дітей, які постраждали від війни!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Summer Camp: благодійний дитячий табір для дітей переселенців у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.