Переглядів: 3145 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Restaurant & Bar Design Awards – щорічний конкурс дизайнів закладів харчування та барів. Його заснував Марко Ребора за підтримки головного редактора Wallpaper, Тоні Чемберса, у Великій Британії у 2008 році.

Щороку нагороди визначають у двох основних категоріях: найкращий дизайн бару та ресторану. У 2023 році до списку претендентів на перемогу потратили 4 українські проєкти. Tomato.ua розповість детальніше.

У шорт-лист Restaurant & Bar Design Awards потрапили:

Babo Gardens – ресторан у Львові від Belenko Design. В інтер’єрі – розкішні вбиральні, вінтажні меблі, велика кількість зелені й затишний сад просто неба.

Tanu – джелатерія від Sivak+Partners в Одесі. У дизайні поєдналися традиційна для старої архітектури міста стеля та суцільна металева хвиля вздовж стіни.

88 Local – ресторан на базі готелю HAY Hotel у Буковелі. У дизайні від YOD Group з атмосферою Карпат поєдналися природні відтінки випаленого сіна з соковитими акцентами помаранчевих меблів і світлим дубом.

Virgin Izakaya – ресторан в Одесі від Yodezeen. В інтер’єрі – натуральне дерево, червоний колір, голий бетон, акцентне освітлення й типові для Японії елементи декору.

Церемонія нагородження та оголошення переможця Restaurant & Bar Design Awards відбудеться в Лондоні 19 жовтня.

Підтримуйте українські заклади та донатьте на ЗСУ!??

Фотографії: Sivak+Partners, Babo Gardens, YOD Group, Yodezeen.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все