Переглядів: 4291 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Ресторанний форум PRORESTO’23 — платформа, що об’єднує професіоналів ресторанного бізнесу України, від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж. 15 жовтня в Києві вони обмінюватимуться знаннями, досвідом, генеруватимуть нові ідеї, а також мотивуватимуть та надихатимуть один одного.

Спікери головної сцени та теми:

  • Спартак Велішаєв – співвласник Міністерства Шаурми та Міністерства Чебуреків. «Міністерство Шаурми — історія мільярдного бізнесу, але це не точно»
  • Олександр Мусатов – легендарний ресторанний тренер-консультант. «Стандарти померли? Хай живуть стандарти!»
  • Ксенія Козонова – співзасновниця компанії Foundation Coffee Roasters і мережі кав‘ярень Вітер. «Керування змінами під час криз. Особистісний і професійний підхід в керуванні» 
  • Віктор Тітов – бренд-шеф мережі ресторанів G-Group. «Як під час війни відкрити заклад та уникнути факапів»
  • Владислав Романішин – засновник та шеф-бармен коктейльного бару Flacon. «Упс, здається ми забули про БАР»
  • Олександр Валігурський – засновник консалтингової компанії «Меta Consulting». «Аналітика в дії: як розібратися в числах та приймати обґрунтовані рішення»
  • Артем Гончаренко – СЕО Агенції відбудови України. «Виклики для ресторанного бізнесу під час війни: обслуговування, партнерство та відшкодування збитків від військової агресії рф»
  • Євген Борисенко – Business Development Manager в Uklon Delivery. «Нові можливості доставки без власних кур’єрів»
  • Юлія Косенко – операційна директорка мережі готелів Ribas. «Помилки в сервісі: знайти та знешкодити»
  • Дмитро Білецький – співзасновник digital-агентства Lanet Click. «Digital в ресторанній сфері: швидкі рішення — нові клієнти»

На малій сцені конференції розгортатимуться профільні панельні дискусії з провідними експертами ресторанної галузі. Двадцять п’ять спікерів обговорять найактуальніші теми сфери HoReCa та дадуть відповіді на питання залу.

У рамках події діятимуть експозиції з ведучими профільними компаніями — від виробників обладнання до діджитал-сервісів: Uklon Delivery, Новий Проект, DeLonghi, Lanet Click та багато інших.

Важливо зазначити, що проєкт був створений не лише для розвитку гастрономічної сфери, а й для збору благодійних внесків на підтримку ЗСУ. Частина зароблених коштів буде направлена в благодійний фонд «Повернись Живим». Також гості матимуть можливість долучитися до благодійного проєкту Агенції відбудови України – збір коштів на мобільний госпіталь.

Підписуйтесь на instagram-сторінку PRORESTO, щоб не пропустити важливу інформацію!

До зустрічі на PRORESTO’23✌️15 жовтня 2023 року, Pochayna Event Hall (Київ, Проспект Степана Бандери, 23)

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все