Переглядів: 5348 Час на прочитання: 9 хв
Львов

Заклади пропонують яскравий відпочинок для всієї сім’ї. У ресторанах буде весело і дорослим, і дітям. Усе завдяки великому вибору страв, дитячим кімнатам з аніматорами та сучасному інтер’єру. Tomato.ua розповість про ресторани Львова з ігровими кімнатами. У добірці Кримська Перепічка, Сім’я, Emily Resort, La Famiglia, Голодний Микола, ДеМанджаро, Валентино, Антрекот.

Ресторани та кафе продовжують працювати, аби дарувати дітям яскраві емоції та підтримувати наших захисників.

Кримська Перепічка

Відпочинок у Львові з дітьми стає ще різноманітнішим. Уперше на Львівщині відбудеться Чемпіонат України з вітрильного спорту для дітей і молоді.

Пекарня Кримська Перепічка долучається до організації. Заклад запрошує львів’ян і гостей міста на концерт на честь відкриття змагань, який відбудеться 1 червня з 16:00 до 21:00.

У програмі розваги для дітей Львів: виступи дитячих колективів, гурт «Пиріг і Батіг», «Brother Hill», «Lemko Bluegrass».

Вхід вільний.

Чемпіонат відбудеться в мальовничій локації всього в 40 км від Львова. Ви зможете спостерігати за захоплюючими змаганнями високого класу, відчути вітер і хвилі, насолодитися природою. Водночас ви долучитеся до розвитку дитячого спорту в Україні та яскраво проведете час із близькими та рідними в неймовірному місці біля великої води.

Тепер вам не доведеться думати, куди сходити з дитиною у Львові. З 1 по 10 червня озеро Сірка перетвориться на центр, де зберуться юні талановиті яхтсмени, їхні батьки, рідні та тренери з різних куточків України.

Сім’я

Куди піти з дітьми у Львові? Завітайте до сімейного ресторану-піцерії Simia. У дитячій кімнаті на маленьких гостей чекають ігри й дитячі розваги Львів. Для наймолодших гостей є кріселка. А також спеціальна кімната з пеленальним столиком, де можна помити немовля й змінити підгузок.

Сім’я – чудове місце для святкування Дитячого дня народження чи випускного з аніматорами, майстер-класами, танцювальною програмою, аквагримом і дитячим меню. Цікаві страви для дітей – Курячий шашличок з картоплею фрі (115 грн), Кнелі з телятини (95 грн), Нагетси та фрі (125 грн), Картопляні чіпси (55 грн).

На дорослих  чекають страви італійської, класичної кухні, паста, піца й салати.

Львів розваги для дітей у рамках святкування – віртуальна реальність, анімація та інші активності. Дітки готуватимуть бургери, збиратимуть суші, випікатимуть піцу, прикрашатимуть панкейки. А також зможуть виготовити ароматну свічку та слайм. Конфеті шоу та піньята в улюбленій тематиці чудово доповнять атмосферу свята.

З вівторка по четвер у ресторані діє знижка 15% на меню.

Emily Resort

Зараз саме час планувати яскравий і корисний відпочинок для дітей у Львові. Ідеальний варіант – Emily Kids Camp. Це літній табір мрії від відпочинкового комплексу Emily Resort, створений для активних, розумних і допитливих дітей віком 8-11 років. у вартість входить проживання в затишному хостелі в стилі Hogwards з 4-разовим харчуванням, вивчення англйської мови, нові друзі та відпочинок із розвагами.

На цілих 7 днів діти поринуть у казкових світ літніх розваг і магічних пригод. Вони в ігровій формі вивчатимуть нові поняття англійською мовою, а також братимуть участь у майстер-класах, інтенсивах і воркшопах. У програмі також захоплюючі дитячі заходи Львів.

Окрім навчання, на хлопчиків і дівчаток чекають активні літні розваги та цікаві місця Львова для дітей. Це пляжні зони відпочинку, тюбінг, аквапарк й атракціони для дітей Львів, зооленд, басейни, вечірки, зіркові гості та навіть справжній похід у ліс на території Emily Resort.

Табір стартує вже 12 червня. Ресторан розпочав набір у тематичні заїзди: Пірати Карибського моря, Боги та міфи народів світу, Супергерої.

Вартість – від 12000 гривень.

La Famiglia

La Famiglia – затишний сімейний ресторан італійської кухні. тут проходять цікаві майстер-класи та інші заходи для дітей. Одна з особливостей закладу – відділена дитяча кімната.

Тут хлопчики та дівчатка можуть весело провести час, поки їх батьки насолоджуються трапезою. Ігрова кімната оформлена у яскравих кольорах, тут багато сучасних іграшок.

Ресторан спеціалізується на піці. Ідеальний варіант для всієї сім’ї – 4 сезони XXL (340 грн) з 4 улюбленими смаками. Крім піци, у меню представлені італійські страви та закуски, страви на грилі, супи, салати та боули, страви паназіатської кухні (суші та роли), бельгійські вафлі та багато іншого.

Після ігор малеча теж може насолодитися цікавими стравами. У дитячому меню La Famiglia представлені Гавайська піца (112 грн), Бульйон з фарфалі (52 грн), Лосось на пару (216 грн), Метелики фарфалф (55 грн), Картопляний зайчик (66 грн) та Рол Динозаврик (69 грн) з курячим філе та сиром Філадельфія.

Голодний Микола

У ресторані Голодний Микола ви можете відпочити від дітей, відпочиваючи з дітьми. У подвір’ї закладу розташувався великий дитячий майданчик з гойдалкою, лазанками та гіркою. Поруч із ним – сезонна міні-ферма «Хатка для звірятка» з кізоньками та курочками.

Всередині закладу розташувався великий дитячий куточок із розмальовками та іграшками, з великим килимом і зручними меблями. Ви можете довірити свою дитину професійній няні, яка гратиметься з нею.

У ресторані Голодний Микола діє спеціальне дитяче меню, тому вам не доведеться перейматися про те, що малюк лишиться голодним. Страви доволі цікаві – Кукуріку (40 грн) – бульйон з домашнього когута з яєчними макаронами та гугликами, Куряча соломка обсмажена в кукурудзяних пластівцях (65 грн), Кольорові спіральки з маслом (30 грн), Сирнички з домашнього сиру (52 грн).

У меню для дорослих – вареники, м’ясо, зупа, риба з Миколиної рибалки, м’ясо на грилі, банош, холодні та гарячі перекуси, смаколики з городу.

ДеМанджаро

ДеМанджаро – сімейний ресторан, у якому можна насолодитися цікавими стравами та весело провести час. Для дітей передбачена окрема ігрова кімната з милим будиночком, великою кількістю іграшок, диваном і телевізором.

Тут ваші діти зможуть весело провести час і погратися, поки ви відпочиваєте. Двері прозорі, тому ви можете спостерігати за ти, як грається малеча. У кімнаті є пеленальний столик і годувальне крісло. Сюди також зручно заїжджати з візочком.

Ресторан пропонує замовити майстер-клас для діток «Твоя піца» та допоможе організувати веселе дитяче свято з аніматорами.

ДеМанджаро пропонує гостям сучасні страви італійської та української кухні. У меню ви знайдете вареники, крем супи, пасту, п`ядіні, рибу, м’ясо, королівську піцу й багато іншого.

Фаворит гостей – Теплий салат з телятини (185 грн). Рекомендуємо також скуштувати італійську піцу Капрічоза (155 грн) з прошуто, Пасту Болоньєзе (128 грн) та Вареники з нутелою + морозиво (87 грн).

Валентино

Ресторан Валентино запрошує дітей та їх батьків на відпочинок. Cпеціально обладнана дитяча кімната стане чудовим ігровим майданчиком для найменших гостей. На хлопчиків і дівчаток чекає велика кількість цікавих іграшок, комфортних м’яких меблів і багато іншого.

Поки діти розважаються в сучасній ігровій кімнаті, їх батьки будуть насолоджуватись «дорослою» неспішною бесідою за поживним обідом у ресторані.

У меню Валентино представлені різноманітні страви італійської кухні: різотто, страви з морепродуктами, паста, равіолі, брускети, тонка хрустка піца, приготована в справжній печі на дровах, салати, закуски та різноманітні гарячі страви.

Після того, як малюки вдосталь награються, то теж зможуть насолодитися стравами. Ви можете обрати для них щось зі спеціально розробленого дитячого меню зі стравами, названими на честь героїв із мультфільмів і казок. Цікаві позиції – Супчик з фрикадельками «Чиполіно» (40 грн), Фруктовий плов «Телепузик» (45 грн), Різнокольорові вареники з картоплею (30 грн).

Антрекот

Антрекот – сімейний ресторан у затишному районі Львова. Заклад із фермерським м’ясом створений для зустрічей з найближчими. Тут можна весело провести час із друзями та сім’єю.

Поки дорослі насолоджуються їжею, діти можуть розважитися в ігровій кімнаті. Яскраві деталі та безліч іграшок створять чудовий настрій.

У меню Антрекот представлені різноманітні страви європейської кухні. у ресторані готують пасту, салати, боули, сендвічі, стейки, різноманітні страви з м’яса та риби, піцу, бургери, основні страви, закуски та багато іншого. Яскраві позиції – Свинна вирізка з сиром горгонзола (215 грн), Стейк Портерхаус dry aged (150 грн/100 г) та Салат з вугрем (275 грн).

Ресторан пропонує цікаві страви і для найменших відвідувачів. Це курячі фрикадельки з картопляним пюре (90 грн), Курячий бульйон (50 грн) та Дитяча піца (135 грн) з моцарелою, шинкою, помідором і кукурудзою.

FAQ

Є безліч варіантів, куди можна піти з дітьми у Львові. Ми рекомендуємо відвідати заклади з ігровими кімнатами. А саме – Кримська Перепічка, Сім’я, Emily Resort, La Famiglia, Голодний Микола, ДеМанджаро, Валентино, Антрекот, Кримська Перепічка, Сім’я, Emily Resort.

  • Заклади пропонують різні дитячі розваги у Львові. Деякі з них включають:
  • Ігрові комплекси – багато ресторанів мають спеціальні дитячі майданчики з гірками, лабіринтами, тунелями та іграшками для гри.
  • Малювання та розмальовки – деякі ресторани надають дітям можливість малювати та розмальовувати малюнки.
  • Аніматори – деякі кафе запрошують аніматорів, які проводять різні ігри та розваги для дітей Львів.
  • Батутні майданчики – у ресторанах обладнані спеціальні батутні майданчики, на яких діти можуть скакати та гратися.

Ви можете обрати розвагу, і вам буде легше визначитися, куди піти у Львові з дітьми.

Ігрова кімната в ресторані Львова – це спеціально обладнане приміщення, де маленькі гості можуть грати в різні ігри і розважатися під час відвідування закладу. Вона зазвичай оснащена різноманітними меблями, іграми, гаджетами та розважальними пристроями.

  • В ігрових кімнатах ресторанів можуть бути різноманітні види ігор, залежно від закладу. Деякі популярні ігри, які часто знаходяться в ігрових кімнатах, включають:
  • Настільні ігри, такі як шахи, шашки, монополія, карткові ігри тощо.
  • Аркадні ігри, які використовують спеціальні пристрої для гри, наприклад, настільний футбол, більярд, автомати з іграми тощо.
  • Інтерактивні ігри, які можуть включати в себе віртуальну реальність (VR) або інші сучасні технології для створення занурюючого геймплею.

Це залежить від конкретного ресторану. Деякі заклади можуть включати вартість гри в ігровій кімнаті в загальний рахунок за харчування, тоді як інші можуть вимагати окрему плату за доступ до ігрових пристроїв або часу в кімнаті. Рекомендується уточнювати цю інформацію перед відвідуванням ресторану.

Багато ресторанів з ігровими кімнатами у Львові пропонують організацію дитячих днів народжень. Вони можуть забезпечити спеціальні програми, аніматорів, святкове меню та ігрові зони для розваг. Рекомендуємо зв’язатися з рестораном завчасно, щоб обговорити умови, наявні пакети, вартість і доступність приміщення для таких подій.

Музеї та заклади Львова організовують розважальні шоу та ігри для хлопчиків і дівчаток у День захисту дітей 2023. Це можуть бути магічні шоу, клоуни, феї, вистави, аніматори та багато іншого. Ці заходи зазвичай спрямовані на урізноманітнення дозвілля, відпочинок і розвиток дітей. Їх проводять, щоб навчити дітей новому, подарувати посмішки, гарний настрій і яскраві враження.

Відвідування ресторану з ігровою кімнатою має кілька переваг:

  • Розваги для всієї родини або компанії друзів: граючи разом в ігри, гості можуть змагатися, спілкуватися та весело проводити час разом.
  • Відпочинок для батьків: ігрова кімната дозволяє батькам насолоджуватися їжею та розмовами, поки діти весело проводять час і граються.
  • Альтернатива класичним розвагам: Замість простого походу в ресторан, ви можете скомбінувати приємну трапезу з розвагами. Це новий, цікавий і яскравий досвід, який надовго запам’ятається.
  • Цікаві події для дітей Львів: різноманітні майстер-класи та інші заходи.

Багато ресторанів у Львові пропонують спеціальні меню для дітей із корисними, поживними, збалансованими стравами та цікавими смаколиками, які обожнює малеча. Дитяче меню містить різноманітні страви, які привернуть увагу дітей і задовольнять їхні смакові уподобання. Зазвичай такі меню включають популярні страви, які обожнюють діти люблять: піцу, макарони, нагетси, картоплю фрі тощо.

Emily Kids Camp – ідеальна можливість провести канікули яскраво, активно, весело, продуктивно й пізнавально. У програмі – проживання в сучасному хостелі, вивчення англійської мови та безліч неймовірних розваг.

Головна фотографія: Emily Resort.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.