Переглядів: 940 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Українські заклади продовжують допомагати військовим, медикам, захисникам України та її жителям. Tomato.ua розповість про допомогу від salateira, Domino’s, Follower, Subota Café.

salateira перерахувала 500 тисяч гривень на придбання бронежилетів, тепловізорів, касок, термоодягу для загонів теороборони Києва та спецпідрозділу Азов. Також заклад відкрив склад для потреб територіальної оборони. Передають товари продовольчої та непродовольчої групи нашим захисникам.

Domino’s із радістю, гордістю та великим бажанням допомагає захисникам і усім, хто цього потребує. Безкоштовно готують і передають усе, що є в запасах. Наразі обробляють усі запити й координують дії про приготування їжі на правому та лівому березі. Також ви можете звернутися до закладу за допомогою.

Ресторан Follower повідомив: Наші приміщення – надійний прихисток для армії, ми готові допомагати із харчуванням ЗСУ. Сьогодні заклад приготував сотню сирників і інших солодощів, а також передав воду й фрукти тим, хто потребує допомоги під час війни.

Організацією волонтерства займаються блогерка Даша Харченко та власниця zero waste Subota Café Ольга Помозова.

Ольга та Даша наразі займаються волонтерською діяльністю. Дівчата вирішили не розголошувати деталі, враховуючи те, що зараз відбувається в країні. Проте ви можете написати їм у дірект в Instagram, якщо хочете долучитися або потребуєте допомоги.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!

Сім’я ресторанів Файного Міста готує для наших захисників

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про General

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все