Переглядів: 311 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Hoteliero готує для вас конференцію з ресторанних інновацій – SALT Restaurant Innovation Conference (СІЛЬ) – головну подію для професіоналів ресторанної індустрії України, яка відбудеться 28 жовтня в КВЦ «Парковий». Цей захід стане майданчиком, на якому ми разом з бізнес-стратегами, рестораторами, готельєрами, представниками FoodTech-індустрії та найважливіших соціальних проєктів будемо аналізувати стан ресторанного бізнесу крізь оптику глобальних процесів. Tomato.ua розповість детальніше.

Ця подія — ваша можливість вийти за межі, щоб знайти нові орієнтири та нові точки опори. Це погляд з майбутнього на:

  • світові гастрономічні тренди, інноваційні концепції та локальний продукт;
  • українське суспільство, людський капітал та розвиток команд;
  • FinTech, FoodTech та нові формати для ресторанного бізнесу;
  • можливості штучного інтелекту для індустрії гостинності;
  • нутриціологію та формування меню;
  • стратегії масштабування бізнесу в Україні;
  • реінтеграцію ветеранів та створення стійких бізнесів.

Спікери: 

Андрій Скіп’ян. Модератор конференції.

Founder & CEO Hoteliero, Salt Restaurant Innovation Conference

Дискусійна панель

«Орден фенікса: як будувати стратегії та зростати навіть в умовах жорсткої кризи»

Учасники:

  • Михайло Бейлін 

Співвласник та співзасновник La Famiglia Restaurants, La Famiglia Catering, Kyiv Food Market

  • Подопригора Дмитро 

Засновник закладів Гостерія Хата Подопригора, ANNAPAVLOVA та GIANNIVINO

  • Шабанов Андрій 

Телерадіоведучий, готельєр «Rooms & Rumors», власник медіа-компанії «FireBrands»

  • Савілов Олександр 

Співвласник мережі fast-healthy ресторанів Salateira

Виступи: 

Олег Гороховський

Бізнесмен, банкір, співзасновник Fintech Band (розробника Monobank)

Банкір року за версією FinAwards 2020, 2023. Підприємець року за версією Forbes Ukraine 2023.

Q&A-сесія: « Погляд з майбутнього на бізнес в Україні»

Єлісєєв Андрій 

Співвласник This is Пивбар, NUNU, NUNU | Гам!бургерна, пабу «Хвиля», ресторану «Теплий»

Тема виступу: «Масштабування ресторанного бізнесу: стратегії, виклики та дієві інструменти»

Марусич Оксана 

Одна з найавторитетніших експертів з сервісу та якісного обслуговування в Україні

Тема виступу: «Персонал майбутнього. Люди майбутнього»

Ольга Мартиновська 

Шефиня, засновниця Першої української кулінарної Академії, суддя проєктів «МастерШеф» та «МастерШеф. Професіонали»

Тема виступу: «Світові кулінарні тренди «на тарілці» та їх інтеграція в меню з українськими продуктами»

Савілов Олександр 

Співвласник мережі fast-healthy ресторанів Salateira

Тема виступу: «Технологія масштабування бізнесу»

Няньковський Сергій 

Професор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького 

+

Гордієвич Ольга 

Лекторка Міжнародного Університету Нутриціології та Дієтології IUND

Тема виступу: «Перетворіть меню на магніт: Нутриціологія як ключ до лояльності та прибутків»

Славський Олександр 

Засновник ветеранської кав’ярні та простору спільнот «На часі»

Тема виступу: «Ветеранська кав’ярня як спосіб допомогти суспільству подолати травми війни та конфлікти»

Савченко Наталя 

СМО в Glovo Ukraine

Тема виступу: «Тренди FAST DELIVERY»

Олександр Краковецький

Співзасновник та керівник компанії по розробці програмного забезпечення DevRain

Тема виступу: «Штучний інтелект у ресторанному бізнесі, що змінилося за рік»

Чеснокова Юлія 

Засновниця міжнародного освітнього агентства Food&Success

Тема виступу: «Огляд світових ресторанних тенденцій, інновацій та концепцій»

Павлушонок Роман 

Експерт компанії Work.ua

Тема виступу: «Статистика на ринку праці ресторанної індустрії»

Полякова Єлизавета

Фандрейзинг-менеджерка Superhumans Center

Тема виступу: «Superhumans Center — центр військової травми»

Іващенко Сергій

Керівник напрямку GR&CSR МЕТРО Україна

Тема виступу: «Кулінарний старт — підтримка METRO Україна для майбутніх шеф-кухарів: трансформація освіти в Україні»

Йожиков Микита

Business Development Manager | Uklon Delivery

Тема виступу: «27 хв. від замовлення до прибутку. Автоматизація – ключ до спрощення та економії. Оптимізація витрат для ефективності закладу. Розширення горизонтів доставки та бізнесу»

Благодійний вектор SALT RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE (Hoteliero)

Superhumans Center – Main Charity Partner

Організатори SALT RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE, а саме експерти подій гостинності – компанія Hoteliero, зробили невід’ємною частиною своїх подій благодійну допомогу та підтримку тих, завдяки кому є змога проводити наші заходи. Hoteliero підтримує Superhumans Center як інформаційно, так і завдяки прибутковим інтерактивним активностям у рамках події. Тож, відвідуючи SALT RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії всі разом ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни.

Superhumans Center – всеукраїнський сучасний центр з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Усі послуги Центру – безкоштовні. Центр є некомерційною організацією з Міжнародною Медичною Радою, яка забезпечує нагляд за забезпеченням максимально ефективного управління клінікою відповідно до найкращих західних стандартів.

28 жовтня, Parkovy (Київ)

Програма та квитки:

Соцмережі:

Instagram

Facebook

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все