Переглядів: 497 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Chagari – готельно-ресторанний комплекс, який розташувався у селі Липники, що під Львовом.

Чагарі – популярний ресторан для святкування весілля, Дня народження, ювілею, корпоративу чи хрестин. Заклад чудово підходить як для ділової зустрічі, так і романтичного побачення або відпочинку всією сім’єю. Після чудової трапези ви можете лишитися в комфортабельному номері готелю. Тут на вас чекає багато цікавого. Tomato.ua розповість детальніше.

Історія ресторану

Назва закладу Чагарі пов’язана з назвою рідного села власника. Історія ресторану почалася в 2000 році, одразу з відкриття заклад набув популярності. В 2021 році ресторан оновили: сучасний інтер’єр, цікава сучасна кухня та незмінно вдячні відвідувачі.

Шеф-кухар і меню

Шеф Chagari – Володимир Слівінський, кухар із досвідом понад 11 років, який завжди радий потішити гостей яскравими новинками. Шеф-кухар не боїться експериментувати й виходить за межі стандартних меню. Саме тому в ресторані можна скушувати як традиційний український борщ, так і вишуканий Том Ям або італійську піцу. У меню ви знайдете страви, варті вашої уваги: Свинна вирізка з овочами в пікантному соусі (220 грн), Качина грудка з яблучним пюре та ягідним соусом (385 грн), Креветки з пармезановим соусом (374 грн), Новозеландські мідії (475 грн) та багато іншого.

У барному меню – коньяк, вино на будь-який смак, ром, джин, лікер, віскі, горілка, шампанське та ігристі вина, пиво, безалкогольні та гарячі напої.

Атмосфера, інтер’єр, локації Chagari

Заклад містить:

  • Ресторан Chagari загальною площею 200 квадратних метрів із гостьовою зоною 150 кв. м. і танцмайданчиком 30 кв. м. Тут можна влаштувати атмосферний банкет на 50 осіб із розміщенням за прямокутними столами.
  • Банкетний зал Chagari Event Hall площею 227 кв. м із просторою гостьовою зоною 170 кв. м і танцювальною зоною 57 кв. м. Зал ідеально підходить для свят із сучасною розсадкою від 8-12 персон за круглим столом. Простір розрахований для банкету до 126 осіб.
  • Готель на 20 номерів – тут зупиняються гості закладу, молодята та їх рідні, сім’ї, а також мандрівники, чий шлях пролягає через трасу Київ – Чоп.
  • Затишні альтанки на природі.
  • Зону для дітей.
  • Велику зручну парковку, де ви можете залишити авто.
  • Велику мальовничу територію, створену для організації виїзних весільних церемоній і особливих подій, облаштування фотозон і незабутніх прогулянок.

Особливості та фішки закладу

Одна з особливостей локації – Chagari Event Hall. Це зал із сучасним світлим дизайном, задумкою якого була можливість оформлення під різні стилі. Цим вдало користуються гості, які святкують особливі події у «своєму» стилі. У закладі також можлива декорація стелі, що робить зал унікальним, а декорування довершеним. Родзинки додають великі розсувні панорамні вікна, які дозволяють збільшити простір або влаштувати приємні посиденьки на свіжому повітрі.

Неодмінно відвідайте Чагарі і не забудьте задонатити ЗСУ!💙💛

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.