Веселі посиденьки з друзями, смачна і здорова їжа, авторські коктейлі, вечірки і нічні прогулянки Львовом — все це ви зможете влаштувати собі 19-21 липня. Куди піти у Львові на уікенд? Tomato.ua знає місця. Це Грушевський cinema&jazz, Music Lab, Шампанерія «X&X», Mangal Garden, Una Pinsa.
Топ-5 ресторанів, куди піти у Львові на вихідні
П’ятниця, 19 липня
Провести вечір п’ятниці можна у першому ресторані імпровізацій Грушевський cinema&jazz. Тут не тільки готують їжу, а й показують кіно, проводять концерти та виставки. У цю п’ятницю джазові хіти тут виконає Аліса Маркелова. Початок о 19.00 год. Повечеряйте в ресторані тартаром з коралового лосося — 278 грн, рибним консоме — 218 грн, медальйонами з телятини — 308 грн. На десерт замовте авторський чізкейк «Чикаго» — 98 грн або авторське тірамісу — 138 грн.
Продовжити вечір можна у одному шумному, але затишному кафе Music Lab. Тут багато рокової та електронної музики від львівських DJ та джазових гуртів. Кожного вчеора звучать нові хіти, подають авторські коктейлі та готують смачні страви! Що спробувати з меню? Салат з лососем на грилі — 95 грн, салат грецький — 70 грн, бургер з куркою — 85 грн. А з коктейлів візьміть Blinker — 75 грн або Rob Roy — 75 грн.
Субота
А ви коли-небудь були в закладі, де разом з шампанським подають хачапурі? Якщо ні, тоді ресторан Шампанерія «X&X» якраз те, що треба. Меню закладу дуже лаконічне, в ньому немає супів , але багато легких закусок та салатів. Для страв використовують сири, булочки і сосиски власного приготування, або привозять з локальних ферм. До речі, як і у всіх закладах Вардкеса Арзуманяна. Також у меню не вказані ціни, тому замовляючи страви, ви будете покладатись лише на свої смакові вподобання. Що спробувати меню? Устриці Фін де Клер, гаспачо авокадо-буряк з креветкою, хачапурі з беконом та жовтком, хінкалі з грибами. А на десерт камамбер гриль з ягідним чатні.
Неділя
Куди піти у Львові ще? У неділю в ТЦ Victoria Gardens буде проходити YouTube Party. Початок о 16.00 год. Хороший варіант провести час з своїми рідними. До того ж у ТЦ багато закладів з різноманітною кухнею, таких як Mangal Garden. Ресторан вірменсько-європейської кухні. Соковитий люля-кебаб, м’ясо, риба на живому вогні — все це можна скуштувтати тут. Що спробувати найперше? Шашлик з баранини — 65 грн, форель річкова — 55 грн, люля телятина — 95 грн, журек — 75 грн. А на гаряче візьміть долму — 99 рн.
Після смачного люля кебабу, можна зайти у першу пінсерію в Україні Una Pinsa. Пінса — це різновид римської піци. Основа готується з трьох видів борошна: пшеничного, рисового та соєвого. Пінса — малокалорійна, містить мало жирів та вуглеводів. Яку пінсу спробувати? Чорізо баклажан — 119 грн, чедер бекон — 109 грн, прошуто трюфель — 139 грн, горгонзола виноград — 99 грн.
А ви вже вирішили, куди піти у Львові?
І ще…
Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!