Переглядів: 592 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Tomato.ua зібрав найцікавіші та найсмачніші події майбутніх вихідних. Куди піти у Львові у ці святкові вихідні? Розповідаємо про Te Amo Lviv Coffee Shop, Грушевський, Валентино, Древній Град, Citadel Inn Gastro Boutique Hotel, Park. Art of Rest

Заклади Львова продовжують роботу у складний час, попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку нашої країни, надавати робочі місця та допомагати волонтерам та ЗСУ.

Куди піти у Львові 5 – 8 січня

Четвер, 5 січня

У четвер Te Amo Lviv Coffee Shop о 18:00 влаштовує майстер-клас для дорослих. Цього разу будемо створювати з лози і натуральної вовни декоративний різдвяний віночок. Вартість участі: 400 грн.

Пʼятниця, 6 січня

У п’ятницю о 17:00 ресторан Грушевський запрошує на святий вечір. На гостей чекають 12 страв на великому родинному столі, гучна коляда та перше радісне вітання «Христос народився». Вартість вечері: 980 грн.

Ресторан Валентино о 18:00 влаштовує різдвяну вечерю. Свято Різдва – одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. На гостей чекають справжні галицькі різдвяні страви та коляда разом із Вертепом. Вартість: 1200 грн (у вартість входить розважальна програма та вечеря з 12-ти страв).

Ресторан Древній Град о 18:00 влаштовує традиційний український святвечір напередодні Різдва – на столі 12 страв, поруч близькі та рідні, тепло свічок і душевних розмов навколо, та справжній вертеп. Дрес-код: вітаються вишиванки та одяг з етно-мотивами. Вартість участі: 700 грн дорослі, діти з 3 до 12 років – 350 грн.

Субота, 7 січня

У суботу завітайте до Citadel Inn Gastro Boutique Hotel. Тут влаштовують святковий бранч. На гостей чекають різдвяні колядки та традиційний вертеп, вишукані сніданки з ігристим та галицькі смаколики. Вхід безкоштовний.

Неділя, 8 січня

У неділю ввечері Park. Art of Rest запрошує на святкування Різдва. На гостей чекають вертеп з колядою і різдвяні мелодії та вокал від Павла Романчука. Проведіть святкові дні затишно у родинному колі. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все