Переглядів: 435 Час на прочитання: 2 хв
Новости

На минулому 20 травня 2022 року конкурсі » Which?»нагородами була відзначена Побутова і велика кухонна техніка Samsung Electronics. Журі постановило, що компанія оптимально враховує співвідношення ціни і якості, пропонує високопродуктивні і надійні продукти. На цьому щорічному конкурсі відзначають різні бренди, що допомагають сучасним господиням. Серед такої техніки на кухні великою популярністю користуються мясорубка. Про те, як їх правильно вибрати, дізнаєтеся зі статті.

Чи важлива потужність

Хороша м’ясорубка повинна перекручувати 1 кг продуктів за хвилину, щоб руки не втомлювалися подавати і штовхати. Таку швидкість надають пристрої потужністю 400-700 Вт. Більш сильні моделі 700-1000 Вт переробляють 1,5-2 кг м’яса за той же час. Потужність до 1200 Вт позначає, що за 1 хвилину ви отримаєте 2,5 кг фаршу.

Чим вище показник, тим більша кількість м’яса буде перекручено. Крім того, машини з високою потужністю легко впораються з сухожилиями, хрящами, салом, жиром. Найсильніші м’ясорубки можуть перемолоти і кістки.

Вибирайте довговічність

Корпус машин виготовляють з:

  • пластика;
  • нержавіючої сталі;
  • іншого металу.

Більшою міцністю зазвичай відрізняється покриття потужних пристроїв. Прогумовані ніжки забезпечують стійкість і не дозволяють ковзати по столу.

Робочі деталі краще вибирати з нержавіючої сталі. Їх можна мити в посудомийній машині, вони довше залишаються гострими, легше заточуються, не покриваються нальотом.

Комплектація м’ясорубок

У списку обов’язкових знаходяться такі деталі:

  • ріжучий ніж;
  • 2-3 пластини для подрібнення, що відрізняються діаметром отворів;
  • шнек-спіралеподібна деталь, яка захоплює м’ясо і проштовхує його до ножа і решітці;
  • притискна гайка-тримач;
  • лоток для м’яса;
  • плунжер-штовхач;
  • робоча труба, в якій розміщуються Інші частини.

Окремі виробники пропонують додатково насадки для виготовлення ковбас, сосисок, кеббе, форми для котлет, печива, пасти. Також можуть бути овочерізки з терками і лезами різного розміру, соковижималки для цитрусових або ягід. Зверніть увагу, що вони збільшують ціну товару.

Реверсивна система і необхідні дрібниці

Можливість включити задній хід підвищує вартість м’ясорубки. Однак ця функція позбавляє від необхідності розбирати всі деталі, вичищати їх, якщо попався шматок, з яким пристрій не може впоратися. Увімкніть реверс, і машина виштовхне вміст назад в приймальну трубу.

Функція захисту від перегріву заблокує двигун, якщо ви занадто довго працюєте. Зверніть увагу, щоб Довжина шнура дозволяла відсунутися від розетки.

Важливе про вартість

Користувачів м’ясорубок ділять на такі категорії:

  • нечасті-застосовують машину не частіше одного разу на місяць;
  • звичайні-роблять фарш до трьох разів за цей же час;
  • постійні-готують за допомогою машини 1-2 рази на тиждень.

Першій категорії підійде не дуже потужна і недорога м’ясорубка. Тим, хто належать до середньої групи, не потрібно надпотужний пристрій з безліччю функцій. Їм потрібно враховувати кількість продуктів, з яким зазвичай працюють.

Постійно використовують м’ясорубку ті, у кого велика сім’я, хто завів багато домашніх тварин, вирощує худобу самостійно, закуповує продукти оптом, полює. Навіть якщо половина тушки перекручується 1 раз на рік, потрібна велика потужність, щоб з нею впоратися. Такі пристрої відрізняються високою ціною, надійністю, функціональністю.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.