Переглядів: 3588 Час на прочитання: 4 хв
Новости

Місто Лева поступово відроджується та повертається до життя. Тут стрімко відкриваються заклади, які зачинили свої двері з початку війни. Роблять це для того, аби підтримати українців і економіку у такі тяжкі часи. Tomato.ua розповість про заклади, які відновили роботу у Львові. Це Secret Bar, Інші, Hash Rest&Bar, Добрий друг 2.

Secret Bar

9 березня Secret Bar у Львові відновив свою роботу.акту

«У цей складний час важливо, щоб кожен робив те, що вміє найкраще??»

У Secret Bar готують салати, пасти, бургери та сендвічі, закуски, основні страви, брускети, гарніри та напої. Рекомендуємо скуштувати Пасту з морепродуктами (200 грн), Курячу грудинку з вершково-сирним соусом, руколою та томатом чері (150 грн) та Салат з креветками та авокадо – це вибуховий мікс корисного, за який ваш організм лише подякує.

Secret Bar нагадує, щоб ви не забували про себе та своє розслаблення навіть у теперішніх стресових реаліях війни. Кальянщики Secret готові бути вашими персональними Арестовичами та обіцяють димний релакс. У меню представлені кальяни з різноманітними смаками від 300 грн.

Бартендери Secret підготували для вас унікальні безалкогольні коктейлі: Pink Floyd, Peach Sleeng, Amazing, Sweet Dreams (кожен по 90 грн).

5% від кожного чеку заклад передає на підтримку ЗСУ ?? На гостей чекають кожного дня з 13:00 до 22:00.

Інші

Інші – новий ресторан, який відкрився на Соборній площі в центрі Львова. Це другий заклад шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співзасновниці компанії Нова Пошта Інни Поперешнюк. Їхній перший заклад – київський ресторан 100 років тому вперед.

Інші – такий заклад, якою є Україна. Україна інша, інша від росії. Інша від того, якою вона була до того. Вона про підтримку. І заклад про підтримку.

Інші – це соціальний внесок у тяжкі воєнні часи. Його відкриття дозволило створити 15 нових робочих місць. На роботу приймали львів’ян і тих, кому довелося покинути свої домівки через війну і переїхати до Львова.

Інші забезпечують харчуванням тих, у кого немає змоги заплатити за їжу. Для цього спеціально створили меню№2 – кожного дня готують нову страву, салат і гарну каву.

Формат закладу визначають як бістро. Але це не точно. Меню буде розширюватися і змінюватися. У закладі завжди можна скуштувати традиційний борщ: копчений, як з печі, він змінюватися не буде. А також відновити внутрішню силу та підтримати українські сенси.

Hash Rest&Bar

Hash Rest&Bar – сучасний атмосферний заклад, де на вас чекають різноманітні страви, димний кальян і цікаві напої. Тут можна скуштувати бургери, локшину, салати, супи, закуски, десерти та багато іншого. З напоїв пропонують різноманітні лимонади, чаї, пиво, вино та коктейлі.

Одна з новинок від Hash Rest&Bar – сніданкове меню. На вас чекають 6 сніданків від 89 грн. В асортименті – сирнички, тости, гранола – все для ідеального сніданку. Ці страви можна замовляти з 11:00 до 16:00.

Hash Rest&Bar також почав розвиватися у напрямку коворкінгу. У закладі дуже зручно працювати. Тут стабільний інтернет, можна поживно поїсти та покурити кальян і у перервах між роботою. А також поспілкуватися з іншими людьми, які прийшли попрацювати.

Важливо! Заклад розташований у підвальному приміщенні, тому якщо розпочнеться повітряна тривога, вам не доведеться ховатися – ви вже знаходитися у безпечному місці.

Наразі Hash Rest&Bar працює кожного дня з 11:00 до 22:00.

Добрий друг 2

У центрі Львова відкрився другий паб Добрий друг. Це двоповерховий заклад із панорамними вікнами, великою кількістю світла, живими рослинами та цікавими меблями.

Тут можна скуштувати різноманітні бургери, піци та закуски до пива. Гостям пропонують 24 види пива на будь-який смак. Рекомендуємо скуштувати Double Meat Burger (174 грн) з чорною булкою і подвійною яловичою котлетою та фірмове пиво Добрий Друг / П’яне ябко (28/38 грн).

В верхній залі посередині стоїть дерево, яке підсвічується маленькими ліхтариками. Навколо дерева – круглий стіл із старовинними кріслами, які команда закладу самостійно реставрувала. По боках розташовані традиційні столики для компаній.

На першому поверсі – бетонний контактний бар, у якому можна сидіти наодинці чи з другом. Зверху розташувалася дзеркальна люстра з лого Jagermeister.

У двох залах є телевізори, на яких транслюють футбольні матчі і грає музика. Одна з родзинок закладу Добрий друг 2 – тут грає лише українська музика. Це доволі патріотично та підтримує бойовий дух українців.

У кожному закладі з нетерпінням чекають на гостей!

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Ароматні паски до Великодня: прості рецепти у воєнний час

 

 

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все