Відкриті тераси з атмосферними гірляндами, ігрові майданчики для дітей, тераси в українському та сучасному стилі – ресторани та кафе міста пропонують різноманітні варіанти для літнього відпочинку. Tomato.ua розповість про заклади з терасою у Черкасах. У підбірці Ковбасофф, Servant, Forest, Корчма Тарас Бульба, Caffeine.
Літні тераси у Черкасах
Ковбасофф
Ковбасофф – нова пивна цивілізація та затишне місце в самому центрі Черкас. Інтер’єр двох залів пивної ресторації стилізований під європейський паб: м’які дивані, масивні дубові меблі, тепле світло. В закладі регулярно проходять футбольні трансляції, тематичні вечірки з ведучим і DJ, з подарунками та розіграшами. Краєвид з літньої тераси відкривається на центральний РАЦС – гості можуть поспостерігати за щасливими молодятами.
Ковбасофф – справжній паб із крафтовим пивом і великим вибором м’яса. У меню представлені страви європейської кухні з акцентом на пивні закуски та страви з хосперу. Рекомендуємо спробувати Підкопчені свині реберця від шеф-кухаря (59 грн/100 г) та Нефільтроване пиво Ковбасоф №3 (35 грн/0.5 л).
Servant
Кафе Servant запрошує на літню терасу, яка розташувалася на задньому дворі. Кожного тижня у вівторок, четвер і неділю гості можуть послухати живу лаунж-музику. На терасі можна насолодитися прохолодним напоєм і трапезою, а також покурити кальян. Філософія закладу – робити людей щасливими завдяки їжі, приготованою з любов’ю, напоям, поданими із розумом, і музиці, наповненою душею.
У меню Servant представлені страви американської, європейської, середземноморської, італійської кухні. Є позиції для вегетаріанців. Рекомендуємо спробувати Салат з рваною телятиною та бланшированими овочами (150 грн) та Ніжну телятину Берсі (180 грн/100 г).
Forest
Forest – м’ясний ресторан із сучасним яскравим дизайном, оформленим в еко-стилі. Заклад знаходиться неподалік від парку Сосновий бір. У розпорядженні гостей – лаунж зона, відкрита тераса, бар, банкетний зал, танцювальний майданчик. Біля тераси розташувався дитячий майданчик для найменших відвідувачів. На літньому майданчику є телевізор і окремий бар.
Гордість Forest – дров’яна іспанська пічка Хоспер, у якій готують фірмові м’ясні страви на відкритій кухні. У літній період тут готують окрошку, у меню з’являються нові сезонні позиції. Рекомендуємо спробувати Салат з тунцем (240 грн) і фірмовий стейк Forest (834 грн).
Корчма Тарас Бульба
Корчма Тарас Бульба – ресторан із 6 залів, оформлений у стилі українського села. У теплу пору року тут працює відкрита тераса. Вона оформлена в українському стилі, як і весь заклад. Літній майданчик розрахований на 120 осіб. Тут можна зустрітися зі старими друзями чи влаштувати грандіозне свято для всієї родини. Кожного вечора в закладі грає фольклорна музика, гості також можуть пограти на більярді.
У меню Тарас Бульба представлений широкий асортимент традиційних українських страв. Яскраві позиції – Стейк свинний в ароматних травах (103 грн) і Закусочна дошка до горілочки (315 грн).
Caffeine
Caffeine – новий формат кав’ярні у Черкасах. Особливістю закладу є поєднання класичного кавового меню на основі лише свіжообсмажених зерен, авторської кухні та коктейльної карти легендарних напоїв світу. У літній період у закладі працює затишна відкрита тераса. Тут багато квітів і зелені, а ввечері вмикають гірлянди з лампочок, які створюють романтичний антураж.
На терасі Caffeine можна поживно поїсти, насолодитися прохолодним напоєм або десертом з сезонними ягодами, а також замовити кальян. Цікаві позиції меню – Філе лосося з крем-сиром та аргентинською креветкою (220 грн) та Пенне з індичкою, печерицями, пармезаном і вершковим соусом (71 грн).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!