На вулиці Глінки в Шевченківському районі Дніпра відвідувачів зустрічає один з ресторанів мережі «Варенична балувана Галя».
В основі меню закладу представлена традиційна українська кухня в сучасній авторській інтерпретації. Усі страви в ресторані готують з натуральних і свіжих продуктів локального походження.
Головний акцент зроблено на різноманітності вареників ручного ліплення з солоними й солодкими начинками.
Гості можуть замовити вареники з картоплею, грибами й шкварками, шпинатові вареники з куркою і сиром сулугуні, з картоплею, цибулею і сирним соусом, з копченою куркою і картоплею, з м'ясом, з потрухами, печінкою і шкварками, а також солодкі вареники з сиром і родзинками, з вишнею в киселі й парові з вишнею.
Крім цього, у ресторані «Варенична балувана Галя» готують пельмені зі свининою, телятиною, куркою і сиром, холодні закуски, салати, перші страви, основні страви, гарячі сковорідки, гарніри, десерти.
Особливістю закладу вважається наявність справжньої дров'яної печі, в якій для гостей запікають щуку в сметані з квасолею й овочами, курку, гарячий лаваш з куркою і грибами, сулугуні в лаваші з томатами й зеленню, скумбрію в травах з гарніром з селери, свинячі ребра з запеченим яблуком і соусом з журавлини, домашню ковбасу з капустою, кров'янку з запеченою картоплею, голубці зі сметаною.
Уранці гості ресторану можуть замовити різні варіанти комплексних сніданків.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- вареники з сиром сулугуні, помідорами й зеленню,
- червоний борщ з квасолею,
- м'ясна дошка власного приготування,
- форшмак по-одеськи,
- салат з телячим язиком, руколою й овочами,
- котлета зі свинини з морквяним пюре й овочами,
- рибні котлети з щуки з соусом з хрону,
- млинці з телячим язиком і сиром,
- картопляні зрази з м'ясом,
- фірмовий пиріг з сезонними ягодами й морозивом.
Колоритний інтер'єр ресторану поєднує в собі сучасний стиль і національні елементи декору.