Ресторан «Альпійський дворик» розмістився на вулиці Академіка Павлова в Харкові. Заклад підходить для проведення заходів будь-якого масштабу.
Тут часто проходять корпоративні свята, весілля, бенкети, фуршети, дні народження та ювілеї. У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 100 персон, а також великий, середній і малий бенкетні зали, де можуть розміститися 50, 35 і 25 персон відповідно.
Крім цього, у теплу пору року до послуг гостей затишний літній майданчик. Інтер'єр ресторану оформлений у стилі сучасної європейської класики –теплі кремово-шоколадні відтінки, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, білосніжні скатертини, м'які дивани з подушками й затишні їдальні.
Основу меню складають класичні європейські та українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гостям подають холодні й гарячі закуски, соління, пивні снеки, холодні й теплі салати, перші та гарячі страви, гарніри, соуси, різноманітні страви з телятини, свинини, риби, приготовані на мангалі, а також десерти.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- теплий салат «Альпійська гірка» з курячою печінкою і свіжою малиною,
- тигрові креветки «Чилі», смажені з каєнським перцем на апельсині,
- крем суп з морепродуктів,
- шурпа по-кримськи з бараниною, овочами і яблуками,
- телятина від шефа, томлена в червоному вині з грушею,
- лосось у вершковому соусі,
- фуа-гра на подушці зі шпинату,
- свиняча рулька «Вепреве коліно», маринована в темному пиві,
- стейк з ошийка у фірмовому маринаді з соусом Демі-глас,
- гусяча грудка на яблучному плато,
- морозиво «Альпійський дворик» з вершками, фруктами й фундуком,
- тирамісу.