Головна / Ресторани / Альпійський Дворик
Харків, вул. Академіка Павлова 303а
Студентська
Середній чек: 
$$$$
Опис

Ресторан «Альпійський дворик» розмістився на вулиці Академіка Павлова в Харкові. Заклад підходить для проведення заходів будь-якого масштабу.

Тут часто проходять корпоративні свята, весілля, бенкети, фуршети, дні народження та ювілеї. У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 100 персон, а також великий, середній і малий бенкетні зали, де можуть розміститися 50, 35 і 25 персон відповідно.

Крім цього, у теплу пору року до послуг гостей затишний літній майданчик. ...

Ресторан «Альпійський дворик» розмістився на вулиці Академіка Павлова в Харкові. Заклад підходить для проведення заходів будь-якого масштабу.

Тут часто проходять корпоративні свята, весілля, бенкети, фуршети, дні народження та ювілеї. У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 100 персон, а також великий, середній і малий бенкетні зали, де можуть розміститися 50, 35 і 25 персон відповідно.

Крім цього, у теплу пору року до послуг гостей затишний літній майданчик. Інтер'єр ресторану оформлений у стилі сучасної європейської класики –теплі кремово-шоколадні відтінки, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, білосніжні скатертини, м'які дивани з подушками й затишні їдальні.

Основу меню складають класичні європейські та українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гостям подають холодні й гарячі закуски, соління, пивні снеки, холодні й теплі салати, перші та гарячі страви, гарніри, соуси, різноманітні страви з телятини, свинини, риби, приготовані на мангалі, а також десерти.

До фірмових страв ресторану відносяться:

  • теплий салат «Альпійська гірка» з курячою печінкою і свіжою малиною,
  • тигрові креветки «Чилі», смажені з каєнським перцем на апельсині,
  • крем суп з морепродуктів,
  • шурпа по-кримськи з бараниною, овочами і яблуками,
  • телятина від шефа, томлена в червоному вині з грушею,
  • лосось у вершковому соусі,
  • фуа-гра на подушці зі шпинату,
  • свиняча рулька «Вепреве коліно», маринована в темному пиві,
  • стейк з ошийка у фірмовому маринаді з соусом Демі-глас,
  • гусяча грудка на яблучному плато,
  • морозиво «Альпійський дворик» з вершками, фруктами й фундуком,
  • тирамісу.
Для проведення урочистих заходів розроблено бенкетне меню. Велика барна карта ресторану пропонує кегове і пляшкове пиво, асортимент міцного алкоголю і коктейлів на його основі, а також вина Грузії, Італії, Чилі, України. У закладі діє система сork fee.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!