У самому центрі Харкова, на вулиці Трінклера, розмістився ресторан сучасної європейської кухні «Jord».
Інтер'єр закладу дизайнери виконали в стилі еко лофт - білі цегляні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, великі аркові вікна, велика кількість живої зелені й кімнатних рослин.
Родзинкою ресторану вважається меню, яке складається з сучасних європейських і датських страв. Кухарі готують гостям з натуральних фермерських продуктів з додаванням суперфуду, дотримуючись при цьому сезонності й використовуючи щадливі методи обробки інгредієнтів.
Кожен день у закладі готують сніданки, а після полудня можна замовити комплексні бізнес-ланчі з основного меню. У «Jord» гостям пропонують холодні й гарячі закуски, салати, брускети, супи, основні страви з м'яса й риби, гарніри, десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- Smoked лосось з кіноа, овочами в хоспері та яйцем пашот,
- сашимі з сібаса з чилі,
- фермерська бурата з кремом з копченого перцю, анчоусів і базиліком,
- креветки в хоспері з соусом з авокадо,
- чимічурі й сезонною зеленню,
- салат з лососем з хоспера з грейпфрутом, авокадо і паростками гороху,
- сашимі-салат з тунця з томатами та йогуртом,
- тако зі свіжим тунцем, овочами й боніто,
- зелений крем-суп з молодого горошку з базиліком і козячим сиром,
- філе телятини з копченим бататом,
- фермерське курча з кукурудзяним кремом і маринованим радічіо,
- Рибай на вугіллі з мигдальним кремом,
- супершоколадний пиріг з оливковою олією.