«Le Komora» – це концептуальний швейцарський ресторан, який розмістився у центрі Харкова, на вулиці Кооперативній. Кухня закладу зосереджена на концепті монопродукта. Тут гості можуть замовити швейцарські сири, вино й унікальні делікатеси. Формат закладу являє собою дегустаційний зал, інтер'єр якого оформлений у стилі затишного заміського будиночка-шале в Швейцарії. У залі превалює пастельна палітра, велика кількість натурального дерева світлих порід і жива зелень, а для декору на стінах розвіша...
«Le Komora» – це концептуальний швейцарський ресторан, який розмістився у центрі Харкова, на вулиці Кооперативній. Кухня закладу зосереджена на концепті монопродукта. Тут гості можуть замовити швейцарські сири, вино й унікальні делікатеси. Формат закладу являє собою дегустаційний зал, інтер'єр якого оформлений у стилі затишного заміського будиночка-шале в Швейцарії. У залі превалює пастельна палітра, велика кількість натурального дерева світлих порід і жива зелень, а для декору на стінах розвішані сноуборди та лижі. На вітрині гастро-лавки представлені різноманітні сорти альпійських сирів, привезених зі Швейцарії, які гості можуть придбати на винос або ж замовити дегустаційний сет. З-поміж сирів є фірмові сорти – Аppenzeller різної витримки, Raclette Suisse, Gruyére, Emmentaler і Tête-de-Moine. У меню акцент зроблено на традиційних стравах швейцарської кухні. Коронні пригощання: швейцарське фондю «Moitié-moitié», салат «Appenzeller Marine», раклет «A la Bougie» з підсмаженим сиром раклет, грибами, оливками та беконом, а також сирне плато «Créme Ensemble». Фондю і раклет готують перед очима відвідувачів. Крім того, у ресторані «Le Komora» гості можуть продегустувати добірні сорти вин Швейцарії й Франції, що поставляються з французського регіону Ельзас. Зробити правильний вибір допоможуть професійні сомельє і бармени. Регулярно в «Le Komora» влаштовують фондю-вечірки та кулінарні майстер-класи. Також відвідувачі можуть придбати не тільки сири та вина, але і раклетниці й какелони для приготування фондю.