М'ясний гриль-ресторан «Антрекот» розмістився на території торгово-розважального центру «Victoria Gardens».
Інтер'єр закладу оформлений у сучасному стилі з елементами лаунж.
У ресторані є просторий основний зал, бенкетний і VIP зали.
Головною особливістю закладу є наявність іспанської дров'яної печі Хоспер, за допомогою якої в ресторані готують фірмові страви на відкритому вогні.
У меню представлена європейська та італійська фьюжн-кухня.
Гостям подають різні холодні й гарячі закуски, бургери, пасти, салати, перші страви, гарніри та десерти.
Наголос у меню зроблено на стравах стейк-меню і ковбасках власного виробництва.
Щоранку гостям подають комплексні сніданки: сирники зі сметаною і джемом, англійський сніданок, омлети з овочами й беконом.
До фірмових страв меню ресторану відносять:
- антрекот на кістці,
- стейк «Рибай»,
- стейк «Т-Боун»,
- каре новозеландського ягняти,
- стейк з ірландського лосося «Лейбел Руж»,
- стейк «Бізон»,
- тартар з телятини,
- карпачо з оленини,
- пасту «Порчині» з білими грибами,
- юшку з дичини,
- бургер «Антрекот»,
- салат «Нісуаз» з копченим тунцем,
- салат «Морський» з гребінцями, креветками, малосольним лососем і мусом з авокадо,
- гребінці на шпинатній подушці,
- пастрамі з білими грибами.
В алкогольній карті акцент зроблено на великому вибору французьких, іспанських, італійських, уругвайських, новозеландських, чилійських і аргентинських вин.