У декількох хвилинах їзди від центральної частини Львова, у Брюховичах, розкинувся готельний комплекс «Акваріус», на території якого гостей зустрічає еко-гриль ресторан з однойменною назвою.
Затишний інтер'єр закладу витриманий в австрійсько-скандинавському стилі та відтворює атмосферу альпійського шале, де превалює оздоба з натурального дерева, каменю і ковані елементи декору.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв української та європейської кухонь на основі органічних продуктів.
Основний акцент у меню зроблено на м'ясних, рибних та овочевих стравах, які готують на мангалі.
У розпорядженні гостей великий бенкетний зал, який розрахований на 80 персон, бенкетний зал на 60 місць, фуршетний зал, зал для відпочинку, а також літня тераса з альтанками та дерев'яними скульптурами.