У Шевченківському районі Львова, на вулиці Івана Мазепи, розмістився елегантний ресторан «Балатон».
Особливістю закладу вважається просторий бенкетний зал, розрахований на 300 персон.
Основний зал ресторану включає пабну зону, а також зону відведену для танцювального майданчика.
Інтер'єр ресторану витриманий у пастельних відтінках і оформлений у стилі сучасної класики.
Основу меню складають страви європейської, французької, італійської та української кухонь, які готують як за класичними, так і за авторськими рецептами шеф-кухаря.
У меню є страви для вегетаріанців.
Основний акцент зроблено на стравах з м'яса качки.
Крім того, м'ясні й рибні страви в ресторані готують на відкритому вогні.
У будні гостям подають комплексні бізнес-ланчі.
У ресторані працює власний кондитерський цех.
Десертна карта містить широкий асортимент солодкої випічки, десертів і тортів.
Щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі відвідувачі можуть насолодитися живою музикою у виконанні саксофоніста.