На перетині вул. Городоцької та кільцевої дороги у Львові, в готелі «Ramada Lviv» розташований ресторан «Ballpoint».
У розпорядженні гостей просторий зал ресторану і 4 додаткових банкетних зали, які вміщають до двохсот персон. А також є літня тераса.
Інтер'єр ресторану витриманий в стилі сучасної класики – білі, салатові, шоколадні та червоні відтінки. Елегантні меблі, оздоблення з натурального дерева, яскраві скатертини і живі квіти.
Меню ресторану включає широкий асортимент популярних страв європейської кухні.
Вранці гостям подають сніданок у форматі шведського столу.
Основний акцент в літню пору зроблений на страви з м'яса, птиці та риби, які готують на відкритому вогні.
Гості можуть замовити філе лосося на мангалі, запечену стерлядь, товстолоба і коропа, а також стейки з телятини, свинини, курятини та індичатини.
Серед фірмових страв від шефа відзначають:
• авторський салат з підкопченим лососем,
• салат з в'яленими томатами і сиром брі,
• теплий салат зі стейком з телятини і цукіні гриль,
• салат А ля Мексикана,
• жульєн з рапанами в вершковому соусі,
• каре телятини під вишневим соусом,
• свинні медальйони під гірчично-сирним соусом,
• курячий Сюпрім з ягідним соусом,
• стерлядь запечена з базиліковим соусом и соусом чилі,
• дорадо запечена з вершковим соусом,
• філе коропа або товстолоба,
• торт «Рамада»,
• авторське морозиво.