У самому центрі Львова, на площі Кафедральній, розмістився ресторан традиційної української кухні «Борщ».
У затишному інтер'єрі гармонійно поєднується сучасний стиль і етнічні елементи декору. У залі вибілені цегляні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, вишиванки й рушники, полиці з кухонним начинням, глиняним посудом і тематичними сувенірами.
У меню представлено широкий асортимент традиційних і авторських страв української кухні. Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, вареники з солодкими й солоними начинками, основні страви, страви з риби, стейки, пивні закуски, соуси, десерти.
Основний акцент зроблено на борщі, який представлено відвідувачам у декількох варіаціях:
- традиційний борщ зі сметаною,
- борщ з чорносливом «Невістка з приданим»,
- пісний з білими грибами «Сваха на дієті»,
- з ребрами «Сухоребрий зять»,
- з язиком «Тещин язик»,
- зелений зі щавлем,
- борщ з вушками «Соромлива дружка».
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- вареник з м'ясом,
- пельмені,
- асорті сала з часником і чорними грінками,
- салат «Козачка» з червоною квасолею, оселедцем, яйцем і гострим часником,
- свинину «По-гуцульськи» у вершково-грибному соусі,
- яловичину у вершково-часниковому соусі,
- горщик з жульєном,
- свинячі ребра «Солодкий зять», запечені в меду,
- тушковану капусту «Бігос» з чорносливом і свининою,
- форель по-гуцульськи, запечену з овочами,
- стейк з яловичини.
У барній карті можна знайти каву, гарячі й холодні кавомікси, каву з алкоголем, гарячий шоколад, чай, розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, коктейлі, бочкове фірмове вино на основі смородини, граната, персика, вишні, червоної й білої сливи, вина Іспанії, Грузії, Італії, Франції, а також фірмові наливки «Обліпиха й імбир», «Вишнівка», «Журавлина», «Ожина», «Горобина».