Ресторан Борщ

Борщ
4.8
Львів, пл. Катедральна 3
4.8
Все фотографии
Ресторан Борщ
Львів, пл. Катедральна 3
Львів, пл. Катедральна 3
+38 097 423 1719
Кухня:  Українська
Середній чек: 
$$$$
Борщ
Опис
У самому центрі Львова, на площі Кафедральній, розмістився ресторан традиційної української кухні «Борщ». У затишному інтер'єрі гармонійно поєднується сучасний стиль і етнічні елементи декору. У залі вибілені цегляні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, вишиванки й рушники, полиці з кухонним начинням, глиняним посудом і тематичними сувенірами. У меню представлено широкий асортимент традиційних і авторських страв української кухні. Гостям подають холодні й гарячі закус...

У самому центрі Львова, на площі Кафедральній, розмістився ресторан традиційної української кухні «Борщ».

У затишному інтер'єрі гармонійно поєднується сучасний стиль і етнічні елементи декору. У залі вибілені цегляні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, вишиванки й рушники, полиці з кухонним начинням, глиняним посудом і тематичними сувенірами.

У меню представлено широкий асортимент традиційних і авторських страв української кухні. Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, вареники з солодкими й солоними начинками, основні страви, страви з риби, стейки, пивні закуски, соуси, десерти.

Основний акцент зроблено на борщі, який представлено відвідувачам у декількох варіаціях:

  • традиційний борщ зі сметаною,
  • борщ з чорносливом «Невістка з приданим»,
  • пісний з білими грибами «Сваха на дієті»,
  • з ребрами «Сухоребрий зять»,
  • з язиком «Тещин язик»,
  • зелений зі щавлем,
  • борщ з вушками «Соромлива дружка».
У ранковий час у ресторані готують сніданки, а вдень подають комплексні обіди.

Серед фірмових страв закладу відзначають:

  • вареник з м'ясом,
  • пельмені,
  • асорті сала з часником і чорними грінками,
  • салат «Козачка» з червоною квасолею, оселедцем, яйцем і гострим часником,
  • свинину «По-гуцульськи» у вершково-грибному соусі,
  • яловичину у вершково-часниковому соусі,
  • горщик з жульєном,
  • свинячі ребра «Солодкий зять», запечені в меду,
  • тушковану капусту «Бігос» з чорносливом і свининою,
  • форель по-гуцульськи, запечену з овочами,
  • стейк з яловичини.
Як десерт у ресторані пропонують штрудель з вишнею або яблуком, який доповнюють кулькою морозива, а також сирники, млинці, десерт «П'яна вишня».

У барній карті можна знайти каву, гарячі й холодні кавомікси, каву з алкоголем, гарячий шоколад, чай, розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, коктейлі, бочкове фірмове вино на основі смородини, граната, персика, вишні, червоної й білої сливи, вина Іспанії, Грузії, Італії, Франції, а також фірмові наливки «Обліпиха й імбир», «Вишнівка», «Журавлина», «Ожина», «Горобина».

Меню
Особливості
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!