У самому центрі Львова, на вулиці Петра Дорошенка, розмістився ресторан італійської кухні «Budzzini - Trattroia Napoletana».
Згідно з легендою створення закладу молодий неаполітанець Стефано закохався в прекрасну дівчину зі Львова. Разом вони відвідали найкрасивіші місця в Італії, а після вона поїхала, а Стефано приїхав у місто, щоб відшукати її.
У розпорядженні гостей три тематично оформлені зали – «Il mare», «Vesuvio» і «Il Balcone di Gulietta».
Затишний інтер'єр закладу поєднує в собі сучасну класику й мотиви італійської траторії. В основі меню відвідувачам представлено широкий вибір традиційних страв італійської кухні.
Сніданки в ресторані подають протягом усього дня. Крім цього, тут можна замовити антипасти, салати, перші й основні страви, неаполітанську піцу на тонкому тісті з різноманітними начинками, пасти, равіолі та різото, а також страви для компанії гостей і десерти.
Серед фірмових позицій меню «Budzzini» відзначають:
- салат з грушею і прошуто під медово-гірчичним соусом,
- «Улюблена піца Стефано Будзіні» з бебі моцарелою і соусом болоньєзе,
- піцу з лососем, артишоками і соусом песто,
- пасту «Дон Карлеоне на море» з мідіями й креветками,
- равіолі з креветками, кальмарами й мідіями під томатним соусом,
- сальтимбокка з полентою,
- бараняче філе з сочевицею і овочами,
- куряче філе, фаршироване моцарелою і в'яленими томатами з соусом песто,
- камамбер на грилі з грушею,
- суп «Мінестроне»,
- пана- кота.