Готель «Європа», на території якого гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою, розмістився за три кілометри від Львова, на трасі Київ-Чоп.
Елегантний інтер'єр ресторану оформлений у сучасному стилі й витриманий у теплих пісочних і кремових відтінках.
Бенкетний зал розрахований на 250 гостей.
Часто тут проводяться урочистості, корпоративні вечірки, фуршети.
Основу меню ресторану складають популярні страви української, європейської та італійської кухонь.
Основну увагу в меню приділено різноманітності страв з м'яса, риби та птиці, які кухарі готують на відкритому вогні.
Серед фірмових страв виділяють:
- перші страви за старовинними польськими рецептами,
- свинячі ребра в медовому соусі,
- крученики від шефа.
Крім того, є розділ з асортиментом авторських страв.
Регулярно в ресторані грають живу музику.
У теплу пору року гості можуть відпочити на відкритій літній терасі.