У середмісті Львова, на вулиці Тадеуша Костюшка, розмістився ресторан «Geneve».
У розпорядженні гостей два окремі зали - головний і мансарда.
Елегантний інтер'єр оформлений у римському стилі – кремові відтінки, меблі з натурального дерева, ковані елементи декору, ліпнина на стелях.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв європейської та української кухонь.
Основний акцент зроблено на стравах з м'яса, риби, птиці, які готують на відкритому вогні.
У ранковий час гостям подають комплексні сніданки.
Крім того, у меню гості знайдуть різні холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви барбекю, основні страви, гарніри та десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- салат «Швейцарський» з лососем і авокадо,
- суп з креветок,
- стейки «Тібоун» і «Рибай»,
- стейк з лосося,
- шашлик зі свинини,
- бефстроганов з овочами і перцем чилі,
- медальйони зі свинини в журавлинному соусі на яблучному карпачо,
- курячий шніцель у кунжуті на горіховому кремі,
- м'ясна сковорідка від шефа.
У барній карті представлені кавові мікси, домашні трав'яні чаї гарячий шоколад, какао, глінтвейн, а також морс, узвар.
Алкогольна карта складається з міцного алкоголю і різних марок українських і європейських вин.
Для проведення урочистостей розроблено бенкетне меню.