На вулиці Вірменській в історичній частині Львова розмістився ресторан моноформату «Юшка Шніцель Бар».
Тут гостям представлені традиційні страви галицької кухні.
Основний акцент зроблено на перших стравах і шніцелях.
Меню пропонує скуштувати п'ять видів фірмової юшки:
юшку на білих грибах з домашньою локшиною, сметаною і цибулевим хлібом,
борщ на телячих кістках з томленою свининою і чорним хлібом,
юшку «Гороховьянка» з копченими ребрами й беконом,
халасле на бульйоні з річкової...
На вулиці Вірменській в історичній частині Львова розмістився ресторан моноформату «Юшка Шніцель Бар».
Тут гостям представлені традиційні страви галицької кухні.
Основний акцент зроблено на перших стравах і шніцелях.
Меню пропонує скуштувати п'ять видів фірмової юшки:
- юшку на білих грибах з домашньою локшиною, сметаною і цибулевим хлібом,
- борщ на телячих кістках з томленою свининою і чорним хлібом,
- юшку «Гороховьянка» з копченими ребрами й беконом,
- халасле на бульйоні з річкової риби з болгарським перцем, овочами, домашньою локшиною і перцем чилі з зеленню,
- юшку «Холодник» із запеченим буряком, яйцем, зеленню на сироватці.
Також гості можуть замовити різні салати й закуски.
Для ласунів тут готують штрудель з яблуками, вишнями й ванільним соусом.
Барну карту складають наливки та коньяк.
Оригінальний інтер'єр ресторану доповнюють оздоблення з темних порід дерев, полиці з вазами, а також пофарбовані в сірий колір каструлі й сковорідки, які розвішані на стелі.