«Хінкальня» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких розмістився в Галицькому районі Львова, на третьому поверсі торгово-розважального центру «Форум».
У меню представлений широкий асортимент традиційних страв грузинської кухні.
Основний акцент зроблено на хінкалі, які можна замовити з начинками з м'яса, сиру, зелені, баранини, грибів, дичини, морепродуктів, з вишнею та чорницею.
За процесом випікання хачапурі гості можуть спостерігати на відкритій кухні.
Крім того, меню включає салати, гарячі й холодні закуски, супи, страви з м'яса й риби, які готують на мангалі, основні страви та десерти.
В обідню пору в ресторані готують комплексні бізнес-ланчі.
До фірмових страв меню відносять:
- люля-кебаб з телятини,
- шашлик зі свинини,
- скумбрію на грилі з лимоном,
- салат «Сазапхуло»,
- печериці, запечені в кеці з грузинським сиром,
- пхалі з баклажанів,
- курчати по-чкмерульски,
- оджахурі в кеці,
- лобіані,
- кубдарі,
- суп «Харчо»,
- мацоні,
- пахлаву,
- пеламуші,
- гозінакі.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню.
Для проведення урочистостей у ресторані представлено бенкетне меню.
Барна карта містить кавомікси, різні сорти чаю, узвар, квас, а також фірмовий грузинський коньяк, чачу й грузинські вина в асортименті.
Оригінальний інтер'єр у стилі затишного кавказького будинку доповнений лаконічними меблями з натурального дерева, строкатими килимами й візерунчастим текстилем, керамічним посудом, сувенірами, а також репродукціями картин Піросмані на стінах.