У передмісті Львова, у селі Оброшине, розмістився заміський ресторан «Козачок».
У розпорядженні гостей бенкетний зал на 40 персон, літня тераса з затишними альтанками та дитячий ігровий майданчик.
Колоритний інтер'єр оформлений у традиційному українському стилі - масивні меблі, рушники та вишиванки, оздоба з натурального дерева, старовинні предмети побуту і посуд.
Меню ресторану складається з популярних страв української кухні, які кухарі готують за домашніми рецептами.
Відвідувачам подають ...
У передмісті Львова, у селі Оброшине, розмістився заміський ресторан «Козачок».
У розпорядженні гостей бенкетний зал на 40 персон, літня тераса з затишними альтанками та дитячий ігровий майданчик.
Колоритний інтер'єр оформлений у традиційному українському стилі - масивні меблі, рушники та вишиванки, оздоба з натурального дерева, старовинні предмети побуту і посуд.
Меню ресторану складається з популярних страв української кухні, які кухарі готують за домашніми рецептами.
Відвідувачам подають різні салати, холодні й гарячі закуски, соління власного виробництва, перші страви, страви з м'яса, страви мангал-меню, гарніри та десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- салат «Козачок»,
- української борщ з пирогом,
- банош по-закарпатськи,
- деруни в горщику з м'ясом і грибами,
- м'ясна страва «Торба пастуха» зі свининою, шинкою, овочами й бринзою,
- курячий крученик з помідором, бринзою і базиліком,
- телятина з чорносливом,
- шашлик з телятини,
- стейк із сьомги,
- карпатська форель на мангалі,
- яблучний пиріг з морозивом.