У передмісті Львова розмістився ресторан «Лямур».
Інтер'єр закладу виконаний у стилі європейської класики.
У розпорядженні гостей основний верхній зал на два крила, який розрахований на 100 персон, нижній зал для 40 відвідувачів, віп-зал з балконом, який вміщує від 10 до 50 гостей.
Крім того, у теплу пору року працює літній майданчик з плетеними меблями.
У меню ресторану представлений широкий асортимент популярних страв української, європейської та японської кухонь, які кухарі готують за традиційними й авторськими рецептами.
Гості можуть замовити всякі салати, холодні й гарячі закуски, перші й основні страви, страви барбекю, гарніри, соуси, десерти, суші та пасту.
Серед фірмових страв меню ресторану відзначають:
- стейк з лосося, маринованого в пряних травах,
- форель з овочевим соте,
- рулети з філе скумбрії з овочевим міксом,
- котлету «По-французьки» з курячої грудинки, фаршированої сиром сулугуні,
- стейк «Шато Бріан»,
- стейк з телятини на грилі з ягідним соусом,
- свинина «Бонапарт» у вершковому соусі з білими грибами й картоплею,
- карпачо з телятини,
- салат «Марі» з малосольним лососем,
- печінку з яблуком фламбе,
- елітну юшку з лососем і креветками,
- каре з шашликом та ковбасками з баранини, з кінзою і соусом барбекю «Наірі»,
- форель, мариновану у вині й пряних травах.
Для поціновувачів солодкого в ресторані подають фірмовий шоколадно-кокосовий торт з лимонним кремом «Лямур».
Карту напоїв складають кавові мікси, різні сорти чаю, зокрема трав'яний і карпатський, а також класичні алкогольні коктейлі.
З п'ятниці по неділю кожного тижня в ресторані гості можуть насолодитися живою музикою.