У середмісті Львова, на площі Ринок, розмістився затишний ресторан «Оцет».
Меню закладу складається з популярних і авторських страв європейської та галицької кухонь. Кухарі готують комплексні сніданки у ранковий час, а також салати, холодні й гарячі закуски, пасту, перші страви, страви гриль-меню, гарніри, основні гарячі страви, суші й десерти.
Фішкою ресторану вважається понад 10 видів оцту, які можна замовити як доповнення до будь-якої обраної страви меню.
Серед фірмових страв ресторану від...
У середмісті Львова, на площі Ринок, розмістився затишний ресторан «Оцет».
Меню закладу складається з популярних і авторських страв європейської та галицької кухонь. Кухарі готують комплексні сніданки у ранковий час, а також салати, холодні й гарячі закуски, пасту, перші страви, страви гриль-меню, гарніри, основні гарячі страви, суші й десерти.
Фішкою ресторану вважається понад 10 видів оцту, які можна замовити як доповнення до будь-якої обраної страви меню.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- круасан з лососем і домашнім сиром,
- овочеве асорті «Оцет» з різними видами оцту,
- філе сьомги з олією з руколи,
- салат з качиним філе,
- банош зі шкварками,
- мідії в сирному соусі,
- тальятеле з лососем і рапанами,
- бограч,
- крем-суп зі шпинату з броколі,
- качину грудку з ананасом і кокосовою піною,
- телятину в гострому шоколаді з молодим шпинатом,
- філе курки з чіпсами прошуто та яблучною сальсою, перепілку з гострим шпинатом і мандаринами,
- дует лосося і креветок з овочевим соте,
- грушу в пряному сиропі з брауні, гранолою і морозивом
Затишний інтер'єр ресторану витриманий у бежевих і графітових відтінках, а також доповнений оздобою з натурального дерева, дикого каменю і цегляного муровання.