У селі Славське, в оточенні мальовничих Карпатських гір, розмістився готель «Перлина Карпат», у складі якого гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
Затишний інтер'єр оформлений у закарпатському стилі - теплі кремові у пісочні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева, дерев'яні стельові балки, оригінальні люстри, картини на стінах і жива зелень.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 60 персон, а також літня тераса з виглядом на гірський ландшафт.
Меню ресторану пропонує широкий асортимент традиційних страв карпатської кухні.
Відвідувачі можуть покуштувати різних холодних і гарячих закусок, салатів, гарнірів, перших і основних страв, соусів до них та десертів.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- оселедець в яблуках,
- карпатські гриби в сметані,
- свиняча відбивна «Тростян»,
- домашня ковбаса,
- грибна юшка,
- фірмовий салат зі смаженою телятиною з гострим соусом «Тернера»,
- фірмовий салат «Солоха» з курячим філе і яблуками,
- форель, запечена зі спеціями від шефа,
- форель «Княжа»,
- куряче філе на шпинатно-грибній подушці,
- банош з сиром фета,
- яблучний штрудель з ванільним морозивом.
Карту напоїв складають кавові мікси, чай, узвар, какао, гарячий шоколад, а також міцний алкоголь і асортимент українських та європейських вин.