Заміський ресторан «Сьоме небо» стоїть недалеко від Львова.
Заклад пропонує своїм гостям просторий бенкетний зал, місткістю 300 персон, коктейльний зал, віп-зал, а також літню терасу.
Інтер'єр закладу оформлений у стилі європейської класики та витриманий у м'яких пастельних відтінках.
Основу меню ресторану «Сьоме небо» складають популярні страви української та європейської кухонь, які кухарі готують за традиційними й авторськими рецептами.
Основний акцент зроблено на стравах, приготованих на мангалі.
Гості можуть замовити шашлик зі свинячого ошийка, форель, м'ясні й рибні стейки, люля-кебаб, сир сулугуні в тісті «Наполеон».
У меню також представлені всякі холодні й гарячі закуски, європейські й тайські салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці та риби, а також гарніри, соуси та десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- салат «Сьоме небо»,
- тайський салат з телятини,
- язик по-домашньому,
- деруни «Сільські»,
- борщ «Закарпатський»,
- дорадо під базиліковим соусом,
- м'ясо по-французьки,
- курча в гірчичному соусі з каперсами,
- качку, фаршировану телятиною і грибами.
Барна карта містить асортимент фірмових домашніх настоянок і наливок: самогон, «Вишнівка», «Медовуха», «Хрінівка», «Перцева», «Журавлина».
Для урочистостей в ресторані розроблено окреме бенкетне меню.