У ресторані «Сонцевир» гостям представлений широкий асортимент популярних страв європейської, італійської та української кухонь.
Меню закладу складається з різноманітних салатів, холодних і гарячих закусок, перших страв, основних страв з м'яса і риби, а також десертів.
У ресторані можна замовити м'ясні та рибні страви, які готують на мангалі: шашлик зі свинини, свинячі ребра, люля-кебаб, форель і короп.
Щоранку гостям подають комплексні сніданки: омлети і яєчню з беконом, сирники зі сметаною, яйце Бенедикт, вівсяну кашу, млинці з лососевою ікрою, з м'ясом, з тунцем, з шинкою, а також млинці з карамелізованими яблуками й марципаном.
До фірмових страв ресторану відносять:
- тар-тар з лосося,
- салат «Унагі» з копченим вугром,
- салат з тигровими креветками й сиром пармезан,
- тигрові креветки під соусом з каперсів,
- м'ясну збірну солянку,
- лосось з овочами по-східному,
- медальйони з телятини з картоплею «Гратен»,
- свинину в пармезановій скоринці,
- деруни з м'ясом під грибним соусом,
- картоплю «По-гуцульськи», фаршировану м'ясом.
Для ласунів у ресторані подають фірмове морозиво власного приготування і фірмовий шоколадний фондан.
У розпорядженні гостей просторий основний і бенкетний зали, які витримані в елегантному сучасному стилі.