Гастрономічний ресторан сучасної української кухні «Trembita» зустрічає своїх гостей у Трускавці, на вулиці Городище.
У розпорядженні гостей простора озеленена територія, на якій стоїть будівля ресторану з двома окремими залами, а також 8 дерев'яних альтанок на терасі. Крім цього у «Trembita» облаштований дитячий ігровий майданчик, є став з рибами й справжньою черепахою.
Ресторан повністю побудований з деревного зрубу, а інтер'єр оформлений у традиційному закарпатському стилі з оздобою з натурального дерева. В одному із залів є камін.
Заклад спеціалізується на м'ясних стравах і делікатесах. Головною гордістю ресторану вважається сучасний трирівневий робата-гриль.
Меню містить популярні страви української та закарпатської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Гості можуть замовити канапе і вареники у фірмовій подачі, хумус, домашню ковбасу, кров'янку, асорті карпатських твердих сирів, різні салати, грибну юшку, бограч, банош, шашлики, стейки, короп і форель з овочами.
Акцент зроблено на стейках з української мармурової яловичини, шашликах і кебабах.
Серед фірмових позицій меню «Trembita» відзначають:
- бутерброд з томатами й бринзою,
- юшку з лісових грибів,
- вареники з м'ясом мангалиці,
- смажені шматочки філе коропа в медовій глазурі з овочами,
- шашлик з телятини,
- банош з овечою бринзою і білими грибами.
Велика барна карта ресторану містить асортимент пива, міцного алкоголю, віскі, ром, а також настоянки власного приготування, лимонади, узвари, фреші, вина Італії, України, Грузії, Франції, Аргентини, Чилі.
Щовечора крім понеділка в закладі гості можуть насолодитися живою музикою.