Ресторація «Над цукернею» працює у форматі обідніх страв і міститься на другому поверсі, в одній будівлі з кондитерською «Цукерня», яка стоїть на вулиці Староєврейській у Львові.
До послуг гостей затишні зали, витримані в білих, блакитних і пісочних відтінках. В одному із залів стелю прикрашає квітковий розпис.
Велике меню ресторації містить асортимент популярних страв австрійської, італійської, української та європейської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Акцент зроблено на різних...
Ресторація «Над цукернею» працює у форматі обідніх страв і міститься на другому поверсі, в одній будівлі з кондитерською «Цукерня», яка стоїть на вулиці Староєврейській у Львові.
До послуг гостей затишні зали, витримані в білих, блакитних і пісочних відтінках. В одному із залів стелю прикрашає квітковий розпис.
Велике меню ресторації містить асортимент популярних страв австрійської, італійської, української та європейської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Акцент зроблено на різних видах шніцеля.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- староєврейський хумус,
- паштет з курячої печінки з арманьяком,
- салат «Екзотичний» з качиним філе, шпинатом, полуницею, філе апельсина, горіхами й чіпсами з кокоса,
- салат з тунцем, водоростями, томатами й каперсами під горіховим соусом,
- качине філе «Палацова качка» з грушею, томленою у вині, з прянощами й малиновим соусом,
- фуа-гра з яблуком і грушею під апельсиновим соусом,
- борщ «Сауер» за старовинним галицьким рецептом на бульйоні з піною, сметаною і грибними вушками,
- каре телятини «Шніцель Міланський» в сухарях і рублених волоських горіхах з руколою, томатами чері й часточками пармезану,
- свинячий шніцель з фуа-гра,
- віденський гуляш з кнедлями,
- телячу вирізку «Медальйон Коперника» з фуа-гра на подушці з вершкового шпинату з соусом на основі марсали, деміглясу і карпатських білих грибів,
- свинячі ребра, томлені в солодкій сої й устричному соусі на капустяному штруделі,
- філе форелі «Пструг по-галицьки» з овочевим рататуєм.