У центральній частині Львова, в Галицькому районі на вулиці Коперника, розмістився ресторан «VZHAR».
У розпорядженні гостей три поверхи, на яких є коктейль-бар, кальянна, основний зал ресторану, а також два бенкетні зали з місткістю 30 і 70 персон. Дизайнерський інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі стиль лофт і елементи еко-декору.
У меню переважають авторські страви європейської кухні. Родзинкою вважаються страви, приготовані на монгольському грилі - стейки «Рибай» і «Тібоун», свинячі...
У центральній частині Львова, в Галицькому районі на вулиці Коперника, розмістився ресторан «VZHAR».
У розпорядженні гостей три поверхи, на яких є коктейль-бар, кальянна, основний зал ресторану, а також два бенкетні зали з місткістю 30 і 70 персон. Дизайнерський інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі стиль лофт і елементи еко-декору.
У меню переважають авторські страви європейської кухні. Родзинкою вважаються страви, приготовані на монгольському грилі - стейки «Рибай» і «Тібоун», свинячі ребра в пивній глазурі, ковбаски-гриль, медальйони з телятини, каре ягняти-гриль, курка карі.
Крім цього, відвідувачам подають стартери, гарячі закуски, салати, перші страви, гарніри, десерти.
Також до фірмових позицій меню «VZHAR» відносяться:
- тартар з телятини з горіховим соусом,
- салат з королівськими креветками, мідіями, кальмарами, авокадо і томатами чері,
- телячі щічки, тушковані у червоному вині з запашними травами,
- філе лосося,
- дорада, запечена в чорній солі,
- крем-суп з каштанів з сирними кульками,
- шоколадний фонтан.