«Asado» - це готельно-ресторанний комплекс у Вінниці, який розкинувся в мальовничому місці поруч з міським ботанічним садом.
До послуг гостей простора озеленена територія з ландшафтним дизайном, основний зал ресторану, місткістю 180 персон, малий бенкетний зал, розрахований на 40 запрошених, затишна мансарда для 14 гостей, гостьові будиночки, які вміщають до 40 осіб, а також літня тераса з місткістю 100 персон і літні дерев'яні альтанки, кожна з яких розрахована на 10 посадкових місць.
Інтер'єр ресторану дизайнери виконали в стилі сучасної класики - тепла пісочно-персикова колірна гама, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, шпалери в смужку, картини із зображенням пейзажів на стінах.
Родзинкою ресторану «Asado» вважаються традиційні аргентинські страви, які кухарі готують у парильні на відкритому вогні. На спеціальному аргентинському грилі відвідувачам запікають свинину, телятину, курку, перепілку, кролика.
Крім цього, у меню є розділи з популярними українськими та європейськими стравами. Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, гарячі страви з м'яса і риби, гарніри, соуси, десерти.
Для любителів стейків з мармурової яловичини в закладі приготують стейки «Риба», «Томагавк», «Стріплойн», «Ковбой».
Коронними стравами ресторану «Asado» вважаються:
- телятина «Asado»,
- баранина «Asado»,
- фахітос зі свинини,
- перепілка на парильні,
- філе морського окуня у вершково-ікорному соусі,
- стейк з лосося на грилі,
- м'ясне асорті «Аргентина Гранде» з асорті грецьких маринадів,
- севіче з лосося,
- салат «Asado» з телятиною, міксом салатів, запеченим перцем, помідором і гірчичною заправою,
- теплий салат «Чегевара» з телятиною, запеченою на Parilla грилі, з овочами-гриль і гірчичною заправою,
- салат з качиною грудкою, ананасом, сиром брі й малиновим соусом,
- аргентинські пиріжки «Емпанадос» з м'ясом і зеленню,
- тако з куркою,
- мідії, запечені у вершково-сирному соусі,
- суп зі свинини «Естафадо» з салатом айсберг і сиром пармезан,
- бульйон з баранини «Тореадор» з м'ясними тюфтельками й овочами,
- юшка рибалки з лосося з морепродуктами,
- картопля по-аргентинськи з прошуто і беконом під вершковим соусом,
- карпачо з ананаса з морозивом «Кампай».
У барній карті є асортимент міцного алкоголю, зокрема ірландський, американський, шотландський віскі, розливне і пляшкове пиво, глінтвейн і грог, а також вина Аргентини, Чилі, України, Італії, Німеччини, Австралії, Південної Африки.
Окремо розроблена коктейльна і кальянна карти.
Часто в закладі грають живу музику, проходять танцювальні й тематичні вечірки, бенкети й фуршети.