У самому центрі Вінниці, на вулиці Соборній, розмістився ресторан «Mont Blanc».
Заклад працює на території готелю «Франція». Ресторан поєднує в собі формати лаунж-бару і концерт-холу. Розкішний дизайнерський інтер'єр виконаний у стилі сучасної класики - світлі кремові відтінки, цегляне муровання стін, колони, м'які крісла з велюровою оббивкою в бірюзовому кольорі, дзеркала і ліпнина.
У закладі встановлено сучасне музичне, світлове та акустичне обладнання.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв української, французької та італійської кухонь. У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, супи, пасти, основні страви, гарніри, десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які запікають у хоспері - дорадо, філе сьомги з соусом зі стручкової квасолі, каре баранини з запеченою картоплею, антрекот зі свинини з овочами гриль, телячі щоки з соусом «Херес», оленина з соусом «Порто» і грушею гриль, каре телятини, стейк Шатобріан, філе індички під карамельним соусом, стейк Рибай з мармурової американської яловичини.
До фірмових позицій ресторану відносяться:
- філе судака з овочами бренуаз і соусом «Бер блан»,
- сьомга конфі зі спаржею і соусом «Шорон»,
- філе телятини з підпеченими овочами й перцевим соусом,
- карпачо з восьминога,
- терін з фуа-гра під персиковим аспіком,
- салат з вугром і авокадо,
- мідії у вершковому соусі з блакитним сиром,
- юшку по-марсельськи,
- лінгвіні з соусом песто і креветками,
- жаб'ячі стегенця,
- лобстер,
- філе коропа з подільським соусом,
- фундкейк з фруктовою карамеллю.
Барну карту складає асортимент елітного міцного алкоголю, класичні та оригінальні коктейлі, вина з різних куточків світу.
Регулярно в ресторані «Mont Blanc» проходять бенкети й фуршети, сімейні й весільні свята, корпоративні заходи, а також концерти, презентації та ділові зустрічі.