На проспекті Коцюбинського в центрі Вінниці гостей зустрічає ресторан-броварня «Ніколаус».
Затишний інтер'єр оформлений у стилі традиційного європейського паба - фарбована цегла, меблі та оздоблення з темного дерева, одну зі стін прикрашає вигляд середньовічного кварталу старовинного баварського містечка Ротенбург-на-Таубер.
Особливістю закладу вважається пиво власного виробництва «Nikolaus Ель», «Nikolaus Світле», «Nikolaus Пшеничне» і «Nikolaus Темне».
Пінний напій тут готують на сучасному австрійському обладнанні з німецького солоду й води з артезіанської свердловини.
У меню ресторану-броварні є популярні європейські та німецькі страви. Гостям подають холодні, гарячі й пивні закуски, перші страви, основні страви з м'яса і риби, соуси й десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- м'ясне асорті-гриль зі свинячими ребрами-гриль, курячими крилами-гриль, яловичиною і свинячим ошийком-гриль, картоплею по-улановськи,
- «Асорті ковбасок-гриль» з мисливськими, баварськими, курячими ковбасками й картоплею по-улановськи,
- сирні палички з соусом,
- копчені свинячі вушка,
- антрекот-гриль,
- курка в пивному клярі,
- форель-гриль.
Для любителів десертів у закладі готують шоколадне суфле та морозиво «Маскарпоне».