Переглядів: 1139 Час на прочитання: 3 хв
Львов

В’ялені делікатеси, запечена індичка, страви японської кухні і авторське морозиво можна спробувати навіть вночі. У Львові є ресторани та кафе, які працюють без перерв та вихідних. Тому Tomato.ua підготував перелік закладів, куди піти у Львові поїсти вночі: Япона Хата, Велика Тарілка, BallPoint.

Куди піти у Львові поїсти в заклади, що працюють цілодобово?

Япона Хата

Японську кухню йдіть пробувати у закладі Япона Хата. У Львові їх є декілька: на проспекті Свободи, на вулиці Кривої Липи та у ТЦ Victoria Gardens. Тому, у якій частині міста ви б не були, завжди зможете зайти у Япона Хата. Меню ресторану особливе, адже тут готують, дотримуючись традиційних японських рецептів. Використовують лише найсвіжіші інгредієнти та відбірні продукти. Якщо ви захочете поїсти вдома, то можете замовити цілодобову доставку.

Дещо з меню: курарі (новинки ролів) — 149 грн, атакай магору — 169 грн, удон локшина з яловичиною — 112 грн і на десерт — рол персиковий — 89 грн.

куди піти у Львові

Велика Тарілка

Поїсти досхочу ви можете в піцерії Велика Тарілка. Розміри страв тут величезні, а піцу подають розміру XXLдля всіє сім’ї чи великої компанії друзів. Окрім основоного залу, є ще VIP-зали на 10 осіб для зустрічей. У піцерії є колекція — 3000 костерів під пиво та, власне, 12 видів розливного пива. Караоке — 32 000 пісень і 20 000 кліпів. Хороше місце для того, що просто відпочити і наїстись.

куди піти у Львові

Що спробувати найперше? Борщ зелений з кропивою — 65 грн, паштет від шефа з грінками — 80 грн. Піца Львівська — 170 грн (XL), 290 грн (XXL). І на десерт штрудель сливово-ягідний з морозивом — 60 грн або сирник львівський з чоколядкою — 65 грн. А також можна замовити онлайн-доставку.

куди піти у Львові

BallPoint

Тут так само у Львові можна вгамувати голод уночі. Страви зі спеціального нічного меню ви можете скуштувати в ресторані BallPoint, що в готелі Ramada Львів. Ресторан працює цілодобово без вихідних і святкових днів. Окрім основного меню A la Carte, нічного меню і карти вин у теплий сезон тут діють мангальне і коктейльне меню. Щоп’ятниці з 20:00 у залі ресторану або на літній терасі можна послухати живий звук саксофона та виступ кавер-гурту тощо. Нічне меню: три види салатів, по два вида холодної закуски, гарніри, перші страви, п’ять видів основної страви, чотири види десертів.

куди піти у Львові

Дещо з меню: салат з в’яленими томатами й сиром брі — 180 грн. В’ялені делікатеси A La Chef — 120 грн. Індичка в соусі карі з овочами — 160 грн. І на десерт — смачний торт Ramada — 90 грн або авторське морозиво з різноманітними додатками. BallPoint підійде для будь-якого свята. До речі, є можливість організувати приватну вечерю в окремому залі.

куди піти у Львові

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів та їжі. І ви будете завжди знати, куди піти у Львові з дітьми, на тераси, святкувати весілля чи пити каву.

https://tomato.ua/blog/wedding-lviv-restaurants-2019-1/

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.